Úvodní zápasy na MSI ovládli favorité, Fnatic čeká souboj s čínským vicemistrem
i Zdroj: Lee Aiksoon/Riot Games
eSport League of Legends Článek Úvodní zápasy na MSI ovládli favorité, Fnatic čeká souboj s čínským vicemistrem

Úvodní zápasy na MSI ovládli favorité, Fnatic čeká souboj s čínským vicemistrem

Giry

Giry

2. 5. 2024 13:12

Zápasy prvního kola na Mid Season Invitational dopadly podle očekávání. Týmy z LCK, LPL, LEC i LCS postupují, zatímco celky z ostatních regionů musí bojovat o záchranu.

Reklama
Reklama

O jediné klopýtnutí favorizovaných týmů se zatím postarali hráči PSG Talon ze soutěže PCS v jihovýchodní Asii, kteří dokázali ve svůj prospěch ukrást jednu výhru americkým FlyQuest. Tým z druhého místa LCS si však postup pohlídal v následujících dvou hrách.

T1, Fnatic a Top Esports toto zaváhání nepřipustili a všichni postupují po výhrách 2:0 do boje o postup. V přímém souboji tak uvidíme českého midaře Humanoida a čínského středopolaře Creme z TOP Esports, nováčka na mezinárodní scéně.

Týmy, kterým se nepodařilo přes favority postoupit, nyní čeká zápas o záchranu na turnaji. Už zmiňovaní PSG Talon se utkají s Estral Esports z LLA a v druhém souboji vyzvou GAM esports z Vietnamu brazilské Loud. Tyto zápasy jsou na programu už zítra a pozítří znovu v dopoledních hodinách.

Za sledování Mid Season Invitational bude možné získat odměny
i Zdroj: Riot Games

Za sledování Mid Season Invitational bude možné získat odměny

Mid Season Invitational začíná už za pár dní a k jeho sledování občas bude nutné nastavit si budíček na brzké ranní hodiny.…

27. 4. 2024 14:27
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama