eSport League of Legends Článek Startuje MSI, Faker nastoupí už v úvodní den

Startuje MSI, Faker nastoupí už v úvodní den

Reibl

Reibl

30. 4. 2024 10:46

Mid Season Invitational odstartuje svoji play-in fázi dvěma Bo3 duely. Kromě Fakera uvidíme i známá evropská jména jako Bwipo nebo Inspired.

Reklama
Reklama

Faker nastoupí už v play-in

MSI si s loňským ročníkem prošlo obří změnou formátu, která se divákům obecně zalíbila. Druhý největší turnaj roku i letos nabídne řadu duelů mezi nejlepšími týmy světa. Hned v úvodní den nastoupí Fakerovo T1 proti Estral Esports z Latinské Ameriky. Už při pohledu na soupisky je jasné, že nepůjde o rovný souboj. Například argentinský Josedeodo si ale zahrál v americké LCS a má zkušenosti z Worlds 2020.

T1 po dalším neúspěchu ve finále korejské LCK vstupují do mezinárodního turnaje jako druhý seed. Přesto historicky Fakerova parta předvádí nejlepší výkony, kdežto Gen.G s Chovym mají problém přenést formu z domácí ligy na světové pódium.

FlyQuest čeká těžký duel

Zápasu mezi EST a T1 bude předcházet duel, kde si řada evropských fanoušků najde své favority. Bwipo, dlouholetý topař Fnatic, a Inspired, známý zejména z Rogue, vyzvou celkem silné PSG Talon.

Pacifickou ligu rozhodně není radno podceňovat a například Maple má na kontě i řadu skalpů korejských velikánů. Hned první duel MSI tak může přinést překvapení.

Druhé kolo nabídne ožehavé duely

Pokud se podíváme na pavouka play-in fáze MSI, je jasné, že až druhé kolo přinese opravdu zajímavé duely. Pokud všichni favorité z hlavních regionů postoupí, čeká nás duel mezi FlyQuestem a T1. Na druhé straně pavouka pak půjde o duel TOP Esports proti Fnatic.

První zápas MSI mezi FlyQuestem a PSG Talon začíná ve středu 1. května od 10:00. Následovat bude zápas T1 proti Estral Esports.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama