Oficiálně: Worlds se odehraje v Koreji, finále LEC na jihu Francie
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Oficiálně: Worlds se odehraje v Koreji, finále LEC na jihu Francie

Oficiálně: Worlds se odehraje v Koreji, finále LEC na jihu Francie

Reibl

Reibl

15. 12. 2022 13:00

Známe místa konání největších turnajů.

Reklama

Aktualizace: Místa konání Worlds a finále LEC Riot oficiálně potvrdil. Závěrečný víkend evropské ligy se odehraje 8. až 10. září v Montpellier.


Před pár dny přišla dosud nepotvrzená informace, že se druhý největší League of Legends turnaj odehraje v Londýně. Krátce na to reportér vystupující pod přezdívkou LEC Wooloo odhalil místa konání finále evropské ligy a také Worlds.

Letošní sezóna LEC si projde největší změnou za posledních pár let. Formát mimo jiné počítá s jedinou road show, tedy kláním mimo berlínské studio. Týmy by ke konci sezóny měly zamířit na jih Francie do města Montpellier. To leží asi 10 km od pobřeží Středozemního moře poblíž Marseille nebo Monaka.

 

Oficiálně: Worlds se odehraje v Koreji, finále LEC na jihu Francie

 

Ve Francii se naposledy hrálo finále LEC v roce 2017. O rok později si Riot vybral tuto zemi jako hostitele MSI. V roce 2019 se v Paříži uskutečnilo finále Worlds.

Neoficiálně bylo prozrazeno i místo konání světového šampionátu. Worlds se poprvé od roku 2018 uskuteční v Koreji. Nejspíše tak byl obnoven cyklus, kdy se při hostování střídá Korea, Čína, Evropa a Amerika.

Konkrétní města, kde se turnaj uskuteční, zatím nejsou známa. Tradičně Worlds hostí minimálně 3 různá města. Korea letošní rok uspořádala turnaj MSI, kam ovšem nemohl odcestovat nejlepší čínský celek, který hrál online a následně turnaj vyhrál.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama