Novinky League of Legends Článek Rework Skarnera odhalen, umí procházet terénem

Rework Skarnera odhalen, umí procházet terénem

Giry

Giry

18. 3. 2024 16:17

Na přepracovaného Skarnera jsme čekali opravdu dlouho. Nyní konečně vývojáři představili jeho nové schopnosti. V Galerii si pak můžete prohlédnout také úpravy splash artů jeho skinů.

Reklama

P - Threads of Vibration

  • Skarnerovy útoky a schopnosti Q a R aplikují stacky na nepřátele. Nepřátelé se třemi stacky dostávají postupné poškození z % svých maximálních HP.

Q - Shattered Earth

  • Skarner vytrhne ze země kámen a použije ho k vylepšení jeho příštích tří útoků, které získají bonusové poškození, range a attack speed. Třetím útokem Skarner praští nepřátele kamenem, zpomalí je a udělí výrazně vyšší poškození.
  • Skarner může schopnost reaktivovat a odhodit kámen jako projektil. Prvního zasaženého nepřítele zpomalí a udělí mu poškození.

W - Seismic Bastion

  • Skarner dostane štít a bouchne do země. Otřes terénu udělí poškození do okolních nepřátel a zpomalí je.

E -  Ixtal's Impact

  • Skarner se začne pohybovat v cílovém směru a ignoruje terén. Chytí prvního nepřítele nebo velké monstrum, se kterým se srazí, a vezme je krátce s sebou. Pokud s nepřítelem narazí do terénu, omráčí ho a udělí poškození.

R - Impale

  • Skarner nabodne na své ocasy až tři nepřátele před sebou. Udělí jim poškození a získá bonusovou rychlost pohybu. Nabodnuté nepřátele nosí s sebou.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama