Perfektní zakončení skupin pro Jackiese a Patrika, všichni čeští hráči opět v playoffs
i Zdroj: Michal Konkol/Riot Games
eSport League of Legends Článek Perfektní zakončení skupin pro Jackiese a Patrika, všichni čeští hráči opět v playoffs

Perfektní zakončení skupin pro Jackiese a Patrika, všichni čeští hráči opět v playoffs

Reibl

Reibl

26. 3. 2024 10:28

Jízda českých hráčů v LEC pokračuje. Humanoid bere s Fnatic první seed do playoffs, Carzzy druhý. Patrik s Jackiesem si připisují tři výhry v posledním týdnu.

Reklama
Reklama

Jackies a Patrik opět zvládli koncovku základní části splitu. GIANTX si připisují tři výhry nad Rogue, Vitality a Heretics. České duo tudíž končí na dělené šesté pozici s MAD Lions KOI a celek s přehledem postupuje do playoffs jarního splitu.

Jásat mohou také fanoušci Fnatic, kteří po více jak dvou tisících dnech berou první místo v základní části splitu. Zaslouženě? Ne tak úplně, sdílel trenér Nightshare na X (dříve Twitteru). Fnatic totiž prohráli zápas proti BDS a MAD Lions KOI. První pozice byla celku přiřazena jen díky vzájemnému skóre se soupeři a dominantnosti jejich výher.

Skóre 6:3 s Fnatic sdílí také druzí Vitality s Carzzym, G2 Esports a Heretics. Ostatně Carzzy značnou měrou přispěl finálovému pořadí, když porazil G2 Esports a zároveň “dopřál” výhru GIANTX.

Naopak opět pohořeli Karmine Corp, kteří měli postup ve svých rukách a proti BDS si mohli vybojovat aspoň tiebreaker. Nepostupují tradičně ani Rogue, kteří rozhodující duel proti SK Gaming prohráli.

Rozlosování playoffs

Los playoffs se z poloviny shoduje se zimní částí. SK Gaming opět vyzvou Vitality, Heretis zase BDS. V zimě z těchto duelů vzešli úspěšně BDS a Vitality.

Na druhé straně pavouka se nám otočily duely. G2 narazí na MAD Lions KOI (v zimě GX), Humanoid zase vyzve Jackiese.

Vzhledem k faktu, že se v aréně od dubna hraje také Valorant liga VCT EMEA, se připravte na lehce odlišný rozvrh. Playoffs odstartuje v sobotu a hrát se bude až do úterý. Následují tři hrací dny od 6. do 8. dubna.

Na lower bracket finále a samotném grand finále jarního splitu bude Tryhard přímo v Riot Games aréně, odkud přineseme exkluzivní obsah. Proto nezapomeňte sledovat naše sociální sítě a web.

Kompletní výsledky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama