MSI rozlosováno, Fnatic mohou v odvetě vyzvat čínské TOP Esports
i Zdroj: Michal Konkol/Riot Games
eSport League of Legends Článek MSI rozlosováno, Fnatic mohou v odvetě vyzvat čínské TOP Esports

MSI rozlosováno, Fnatic mohou v odvetě vyzvat čínské TOP Esports

Reibl

Reibl

20. 4. 2024 15:30

První fáze MSI byla rozlosována a na českého midaře Humanoida se chystá odveta z roku 2020. Fnatic nastoupí na úvod proti vietnamskému celku a následně vyzvou s velkou pravděpodobností čínské vicemistry.

Reklama
Reklama

Krátce po finále čínské ligy, které ovládl celek Bilibili Gaming, se rozlosovalo play-in prvního letošního mezinárodního turnaje. MSI se opět rozdělí na dvě části a v té první uvidíme týmy jako TOP Esports, T1, Fnatic nebo FlyQuest. Pro tuto čtveřici by úvodní kolo mělo být jednoduché, lámat chleba se začne až ve druhém.

Los play-in byl řízen pravidlem, kdy LPL a LCK mělo narazit na CBLOL a LLA celky. Na evropskou a americkou ligu zbývaly týmy z VCS a PCS.

Evropští Fnatic s českým midařem Humanoidem nejprve narazí na nebezpečný celek GAM Esports. Proti tomuto týmu si Fnatic zahráli minulý rok na Worlds a vyhráli v Bo1 zápase. VCS celek je navíc oslaben kvůli skandálu s úmyslným prohráváním zápasů.

Fnatic následně s velkou pravděpodobností narazí na TOP Esports, tedy tým, který na Worlds 2020 otočil čtvrtfinálovou sérii a poslal tehdy Fnatic domů. I přes prohru mohou Fnatic postoupit přes pavouka poražených do play-offs fáze.

Časy zápasů nejsou finální

FlyQuest čeká duel proti PSG Talon, tedy celkem silnému týmu, kde hraje například midař Maple. Po výhře nejspíše Jensen opět narazí na Fakera v duelu o přímý postup do playoffs.

Z obou polovin vyřazovacího pavouka postoupí vždy dva nejlepší týmy. MSI začíná 1. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama