Karmine Corp mění junglera, Cloud9 vítají korejského topaře
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games
eSport League of Legends Článek Karmine Corp mění junglera, Cloud9 vítají korejského topaře

Karmine Corp mění junglera, Cloud9 vítají korejského topaře

Reibl

Reibl

17. 4. 2024 13:08

Přestupové období se nám rozbíhá. Mezi jarním a letním splitem bývá změn méně, avšak o to důležitější jsou. Soupisku oficiálně upravují dva týmy, jejichž výkony byly dosud za očekáváním.

Reklama
Reklama

Karmine Corp

Není žádným tajemstvím, že ambice Karmine Corp v LEC nebyly naplněny. Dva splity bez postupu do play-offs si vyžádaly nejdříve změnu trenéra a nyní i úpravu hráčské soupisky. Z týmu oficiálně odchází čínský jungler Bo. Jeho působení v LEC zatím nenaplnilo očekávání. Po problémech s vízem v roce 2022 přišly nevýrazné týmové výsledky ve Vitality i Karmine Corp. Samotný Bo se ovšem často předvedl v dobrém světle.

Majitelé Karmine Corp vysvětlují změnu právě na pozici junglera tak, že Bo nemůže v týmu zazářit. Jeho místo zastane turecký jungler Closer, který se proslavil hlavně v 100 Thieves. Closer má na kontě titul z LCS i MVP z finálového duelu.

Cloud9

V Americe se dokončil přestup mezi akademií Dplus Kia a Cloud9. Toplaner Thanatos nahradí Fudge, který má nyní možnost se poohlédnout po novém týmu. S importem korejských topařů mají Cloud9 bohaté zkušenosti. V týmu si zahrál Impact, Summit nebo třeba Ray. Teprve 20letý mladík bude muset na tato jména navázat.

Do týmu se také oficiálně vrací trenér Reapered, který s korejštinou nemá nejmenší problém. Slavný trenér dokázal tým vytáhnout na vrchol i z horších situací, občas si ale za svoje metody vysloužil kritiku. Před C9 stojí v každém případě velká výzva, očekávání jsou totiž i přes pouhé 3. místo z jara velká.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama