Humanoid tahal sérii proti čínským TOP Esports, na silné oponenty přesto nestačil
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games
eSport League of Legends Článek Humanoid tahal sérii proti čínským TOP Esports, na silné oponenty přesto nestačil

Humanoid tahal sérii proti čínským TOP Esports, na silné oponenty přesto nestačil

Reibl

Reibl

4. 5. 2024 11:45

MSI má za sebou většinu play-in zápasů. Východní celky prošly úvodní částí turnaje bez větších problémů, Fnatic ale TOP Esports pořádně potrápili.

Reklama

Humanoid s LeBlanc krájel soupeře

V play-in pavoukovi se podle očekávání střetly celky z hlavních západních a východních lig. Humanoid vyzval TOP Esports, tedy celek, který proti Evropanům na Worlds 2020 otočil čtvrtfinálový duel. Už v první hře bylo jasné, že se český midař vyspal velice dobře a se svojí LeBlanc si připisoval jeden zářez za druhým. Bohužel JackyeLove na botu ukázal, proč je světový šampion a rozdíl na botu nakonec převážil ten na midlane.

Ve druhé hře se k neskutečným výkonům Humanoida přidala i forma Juna na jeho ikonickém picku Renaty. Povedenou hru pak korunoval Osrarinin, který byl s Camille nezastavitelný. Fnatic sérii srovnali a mohli dokonce pomýšlet na výhru. Těmto snům ale vystavili TOP Esports rychlou stopku, kdy jejich kompozice složená ze třech marksmanů přejela Fnatic.

T1 deklasovali další západní tým

Před rokem MAD Lions, nyní FlyQuest. Fakerovo T1 mají na kontě další deklasování západního celku. S americkým druhým seedem si korejský gigant poradil za necelých 46 minut. První hra trvala dokonce jen 17 minut a 34 sekund. Jensen tak stále zůstává bez výhry proti Fakerovi.

T1 spolu s TOP Esports už mohou vyčkávat v play-offs části MSI. Dvě místa ovšem zůstávají neobsazená a Fnatic i FlyQuest mají velkou šanci na postup.

Neděle přinese odvety

V sobotních duelech se vzájemně střetly neúspěšné celky z prvního kola. Ve vyřazovací sérii potvrdili roli favoritů PSG Talon, kteří poslali domů Estral Esports. FlyQuest tak čeká v neděli odveta proti PSG.

V druhé sérii vyzvali brazilští Loud vietnamské GAM Esports. Ačkoliv Loud vstoupili do Bo3 série lépe, GAM postupně vyřazovací zápas otočili a postupují do dalšího kola, kde opět vyzvou Fnatic. Neděle tak přinese dvě odvety a zakončí play-in část MSI.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama