Esports World Cup v Saúdské Arábii přinese rekordní prizepool
i Zdroj: Riot Games
eSport League of Legends Článek Esports World Cup v Saúdské Arábii přinese rekordní prizepool

Esports World Cup v Saúdské Arábii přinese rekordní prizepool

Giry

Giry

18. 4. 2024 12:49

Hráči, kteří odcestují na esportový turnaj v Rijádu, si mezi sebe rozdělí více než 60 milionů dolarů. Soutěžit budou v celkem 19 titulech.

Reklama

20 různých turnajů v 19 hrách - tak bude vypadat velký letní esportový turnaj s názvem Esports World Cup (EWC) v Rijádu, hlavním městě Saúdské Arábie. Mezi soutěžními tituly najdeme také League of Legends a Teamfight Tactics, konkrétní účastníky však ještě neznáme.

Oznámen byl ovšem prizepool, rekordních 60 milionů dolarů bude rozděleno mezi účastnící se týmy a hráče. Tato částka je určena nejen pro jednotlivé turnaje, ale i pro hráče, kteří předvedou nejlepší výkon a získají ocenění MVP.

Organizátoři navíc připravují inovativní formát, který sdruží týmy soupeřící v jednotlivých hrách do klubů. Týmy a hráči pak budou získávat body pro svůj klub a nejúspěšnější kluby budou následně odměněny.

Rijád se prý po dobu turnaje změní na epicentrum esportu a herní kultury, návštěvníci se mohou těšit na festival zahrnující pop-kulturu, komunitní turnaje a mnoho dalších doplňkových akcí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama