Dvě těsné série na MSI šly do páté hry
i Zdroj: Liu YiCun/Riot Games
eSport League of Legends Článek Dvě těsné série na MSI šly do páté hry

Dvě těsné série na MSI šly do páté hry

Reibl

Reibl

10. 5. 2024 15:14

MSI přineslo pořádné drama. Východní celky z čínské a korejské ligy byly pořádně testovány proti outsiderům. BLG a T1 museli urvat postup až v závěrečné páté hře.

Reklama

Drama na MSI postupně graduje. Po úvodní jednoznačné sérii play-off mezi TL a TES přišel lehce vyrovnanější duel, kdy Fnatic často drželi tempo proti Gen.G. Málokdo tušil, že PSG Talon zavaří soupeři ještě více.

Po vyřazení FlyQuestu si PSG Talon připsali další významný zářez na MSI, když dokázali sebrat dvě hry favorizovaným Bilibili Gaming. Nebýt chyb, mohlo jít o výsledek 3:1 pro tým z pacifického regionu. BLG ukázali pravou sílu až v poslední páté hře, kde soupeře opravdu přejeli. PSG tak padají do spodní části pavouka, kde budou těžkým soupeřem.

V pátek nás čekal už tradiční duel mezi G2 a T1. Souboj mezi těmito velikány v minulosti naděloval epické série, ze kterých Caps vycházel vítězně. I tentokrát jsme se dočkali vyrovnaného zápasu, kde se G2 a T1 napříč hrami přetahovali o vítězství. Faker a Caps si prohazovali role, kde tahali svůj tým nahoru i dolů. Nakonec výhru ukořistili T1, kteří těsný závěr duelu zvládli velmi zkušeně.

G2 se po prohře v úvodním kole potkají proti PSG Talon. Na Fnatic čeká duel proti americkým Team Liquid.

Na zápasy evropských celků si přivstaňte. Fnatic budou hrát v sobotu od 6 hodin ráno, G2 ve stejný čas o den později. Na tyto vyřazovací série okamžitě naváží semifinálové duelu horní části pavouka mezi Gen.G a TES v sobotu a T1 a BLG v neděli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama