Nejlepší postavy pro patch 11.23
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejlepší postavy pro patch 11.23

Nejlepší postavy pro patch 11.23

Reibl

Reibl

28. 11. 2021 19:00

Kterým postavám se nejvíce daří po příchodu preseason?

Reklama

Po třech týdnech se opět podíváme na nejlepší postavy pro jednotlivé linky. Jedná se o šampiony, kteří mají v rankedech největší winrate. Náš výběr má následující kritéria:

  • Platinum+, SoloQ, Patch 11.23
  • Nejvyšší winrate
  • Alespoň 2% pickrate
  • Zdroj dat: u.gg

Toplane

Nejlepší postavy pro patch 11.23

Předsezónní změny mají vždy velký dopad na metu. Tento rok jsme se dočkali řady dílčích úprav napříč předměty, runami a draky. Výsledek tak ovlivnil jen některé linky a postavy. Na topu se díky tomu vede tankům. První Dr. Mundo má celkem slušný náskok v oblasti winratu před Shenem i Tahm Kenchem. Daří se i dalším postavám, jejich pickrate je ovšem celkem malý. Jde například o Trundla, Kleda, Quinn Urgota.


Jungle

Nejlepší postavy pro patch 11.23

Mezi junglery se situace změnila jen lehce. Nunu a Willump poskočili na první místo, Rek’Sai se naopak propadla. Nováčkem v top 3 je tak jen Warwick. Můžeme to přičítat novým předmětům a metě, nebo seriálu Arcane? Pravda je nejspíše někde mezi. Na dalších místech se nachází Trundle, Rammus, Zac a Vi.


Midlane

Nejlepší postavy pro patch 11.23

Viktor po konci seriálu rovněž našel řadu fanoušků. Kombinace vysokého pickratu a winratu řadí šampiona mezi nejlepší v aktuální metě. Obdobně dobře je na tom i Kassadin a Anivia. Často se setkáte i s Lux, která dosáhla na 7% pickrate a 52,5% winrate.


Botlane

Nejlepší postavy pro patch 11.23

Na botu mezitím stále dominuje Vayne s vysokým winratem a pickratem. Tomu se ani zdaleka neblíží Kog’Maw nebo Ziggs. Mezi hranými a úspěšnými postavami je tak nejvýše Ashe, Jhin, Draven a Jinx. Jejich winrate je ovšem v rozmezí od 50,7 % do 51,3 %.


Support

Nejlepší postavy pro patch 11.23

Na pozici supporta je volba jednoduchá. Sona, Soraka a Lulu patří mezi peel supporty. Ani jedna z dívek nenechá své carry umřít pomocí dávek healů, což dává jasnou představu o metě mezi supporty. Čtvrtá je totiž Nami a často potkáte i Jannu. Tanky supportům meta nyní tolik nepřeje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama