Peanut a Chovy se setkají v jednom týmu, Hans Sama míří do Team Liquid
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Peanut a Chovy se setkají v jednom týmu, Hans Sama míří do Team Liquid

Peanut a Chovy se setkají v jednom týmu, Hans Sama míří do Team Liquid

Nicolas

Nicolas

24. 11. 2021 17:00

Dvě jihokorejské legendy spolu mají šanci vytvořit Supertým. Hans Sama odchází hrát do LCS.

Reklama

Předsezóna 2022 je doslova kotel přestupů a razantních změn ve všech světových ligách naší oblíbené videohry. V minulém článku jsme shrnuli informace, které se zatím dostaly na povrch pro jihokorejskou ligu LCK, jedno z největších překvapení se nám však odhalilo teprve včera – dvě korejské legendy, jungler Peanut a midlaner Chovy přestupují ve stejný čas do populárního klubu Gen.G a spekulace naznačují, že pro dvanáctou sezónu League of Legends by to mohlo znamenat zrod Supertýmu, se kterým by rozhodně západní celky měly počítat. Další překvapení přišlo ze západu – Evropskou ligu LEC opouští náš dobře známý a všemi milovaný marksman Hans Sama, který se rozhodl odejít přes oceán do LCS, kde si odehraje sezónu za Team Liquid.

Peanut a Chovy v Generation Gaming

Jeden z nejpopulárnějších jihokorejských klubů, Gen.G, který se nám letos představil na Worlds 2021, zažívá razantní změny. Odcházejí známá jména, jako například Bdd, což samozřejmě dalo prostor spoustě spekulací, kdo nahradí starou gardu tohoto slavného týmu. Ani v nejdivočejších snech by nás však nenapadlo, jaká jména budou tvořit Jungle + Mid dvojici tohoto celku ve zlatých dresech. Legenda prostřední linky, Jeong “Chovy” Ji-hoon, který doslova táhnul svůj tým kupředu celou letošní sezónu, se rozhodl osvěžit vzduch a přidat se do celku, který něco na mapě zvládne i bez jeho stoprocentní snahy a dřiny. Gen.G, kteří jsou nástupníky slavných Samsung Galaxy, jsou jistě spokojeni s novou krví na midlane.

Peanut a Chovy se setkají v jednom týmu, Hans Sama míří do Team Liquid

Stejně spokojeni by však měli být také z přírustku, který jim podepsal smlouvu doslova několik hodin poté. Hvězda mezi lesapány, poslední dodnes aktivní hráč legendárního celku ROX Tigers, jungler Han “Peanut” Wang-ho, nejprve na svých sociálních sítích hovořil o možnosti, že v nové sezóně zůstane v týmu Nongshim RedForce. Jak se však ukázalo, jednalo se o chybu v komunikaci mezi organizací a Peanutem a arašídový jungler musel hledat nový domov. Téměř okamžitě po něm sáhli Gen.G, za které už si v minulosti zahrál a má tak v organizaci poměrně silné slovo. O týmu se okamžitě začalo hovořit jako o možném juggernautovi pro rok 2022 a na Twitteru se objevila také přezdívka “Supertým”. Jak si oba dva hvězdní hráči nakonec sednou, se však teprve musíme přesvědčit.

Peanut a Chovy se setkají v jednom týmu, Hans Sama míří do Team Liquid

Hans Sama mění ligu, Odchází hrát za Team Liquid

Usměvavý a pozitivní marksman, který se stal během posledních dvou splitů evropské LEC neuvěřitelně populárním hráčem, Hans Sama, se rozhodl opustit ligu, ve které v roce 2016 začínal, a odchází za oceán do americké LCS. Tam si jej totiž vyhlídl Team Liquid, Tato organizace byla zřejmě nesmírně překvapená a potěšená výkonem francouzského marksmana (který mimochodem dokázal během letošních Worlds zničit bývalé mistry světa, FunPlus Phoenix), a tak si Hans Sama zahraje po boku Jensena nebo Bwipa.

Peanut a Chovy se setkají v jednom týmu, Hans Sama míří do Team Liquid

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama