Worlds 2022 zamíří do Ameriky, poprvé se bude hrát i v Kanadě a Mexiku
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Worlds 2022 zamíří do Ameriky, poprvé se bude hrát i v Kanadě a Mexiku

Worlds 2022 zamíří do Ameriky, poprvé se bude hrát i v Kanadě a Mexiku

Tomáš

Tomáš

22. 11. 2021 11:00

Světový šampionát pro rok 2022 se bude konat v Mexiku, USA a Kanadě.

Reklama

Letošní světový šampionát, který byl přemístěný do Číny a následně na Island kvůli koronavirové pandemii, se po šesti letech vrací zpět do Severní Ameriky – konkrétně do Kanady, USA a Mexika. Oznámení včera na Twitteru zveřejnil oficiální profil LoL Esports. Formát turnaje bude stejný, což znamená, že opět uvidíme Play-in fázi, základní skupiny a vyřazovací část jako tomu bylo doteď.

Úvodní Play-in fáze by se měla odehrávat v hlavním městě Mexika – Mexico City v hlavním studiu, které slouží pro zápasy místní Latinskoamerické ligy. Hlavní skupina a čtvrtfinálové zápasy se odehrají v divadle Hulu v newyorské Madison Square Garden.

Semifinálové zápasy obsadí kanadské Toronto v prestižní Scotiabank aréně, která hostila finále NA LCS v roce 2016 mezi TSM a C9. A konečně finálový zápas se bude konat v San Franciscu v novém Chase Centeru, který vlastní profesionální basketbalový tým Golden State Warriors.

Riot se poprvé rozhodl, že uspořádá mezinárodní turnaj ve třech státech Severní Ameriky, předchozí tři světové šampionáty se konaly pouze na území USA.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama