Ruined King od Riot Forge je dostupný, vydavatelství představilo i řadu dalších her
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Ruined King od Riot Forge je dostupný, vydavatelství představilo i řadu dalších her

Ruined King od Riot Forge je dostupný, vydavatelství představilo i řadu dalších her

Reibl

Reibl

16. 11. 2021 19:00

Nová hra Song of Nunu nás zavede do Freljordu.

Reklama

Konference Riot Forge Showcase spolu s Nintendem nám naservírovala slušnou porci ukázek her od vydavatelství úzce spjatého se studiem Riot Games. Představen byl zcela nový titul Song of Nunu a dvě hry se dnešním dnem dočkaly svého vydání.

Vychází Ruined King

Dlouho očekávaný titul Ruined King A League of Legends Story vychází právě dnes na Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch a PC v rámci herních obchodů Steam, GOG a Epic Games Store. Zakoupená hra na PS4 a Xbox One půjde zdarma převést na PS5 a Xboxu Series verzi. Cena byla stanovena na 30 euro za klasickou edici a 40 euro za deluxe bundle.

Ruined King se točí zejména okolo Miss Fortune a Illaoi. Ve hře ale nalezneme i Brauma, Pyka, Ahri a Yasua, šampionů známých z League of Legends. Příběh se odehrává v oblastech Bilgewater a Shadow Isles.

O Ruined Kingovi jsme prvně psali v tomto článku z prosince 2019. Jde o příběhové turn-based RPG od studia Airship Syndicate. Autoři sdíleli řadu zajímavostí ze hry. Dočkáme se například velké řady dialogů a easter eggů.

Hextech Mayhem dostupný od dnešního dne

Teprve před týdnem se nám ukázala rytmická skákačka Hextech Mayhem se Ziggsem a Heimerdingerem. Dnes vývojáři potvrdili vydání hry na PC v rámci obchodů GOG, Steam a Epic Games Store a Nintendo Switch. Tvůrci ze studia Choice Provisions zároveň upřesnili, že spíše než o rytmus, jde ve hře celkově o hudbu.

Titul vás vyjde na 9 euro a slibuje zábavnou jízdu s nespoutaným Ziggsem a jeho protipólem Heimerdingerem.

Nové informace o CONV/RGENCE

Titul CONV/RGENCE se točí okolo Ekka a byl představený na konci roku 2019 spolu s Ruined Kingem. Do Zaunu bychom se měli podívat příští rok. Doménou hry je samozřejmě cestování časem, které Ekkovi umožňuje mazat jeho vlastní chyby a přecházet určitým událostem.

CONV/RGENCE nabízí stylizovanou kreslenou grafiku a 2D pohled. Půjde o skákačku zaměřenou na příběh Ekka a jeho vnímání Zaunu a světa okolo. Jeho vynález Zero Drive hráči lolka jistě dobře znají. V nové hře bude tento přístroj využit k přepisování chyb při vašem hraní.

Hra vyjde v roce 2022 na PC (Steam, GOG, Epic Games Store), Xbox One, Xbox Series, PS4, PS5 a Nintendo Switch.

Nová hra Song of Nunu

Došlo také na ukázku zcela nové hry s názvem Song of Nunu o studia Tequila Works. Titul vyjde příští rok a zaměří se na mírumilovného Nunua, který ve světě neutuchajících válek hledá svoji matku.

Žánrem jde o příběhově zaměřenou adventuru pro jednoho hráče s důrazem na vizuál mrazivého Freljordu. Na cestě čeká Nunua řada logických hádanek v doprovodu líbivé hudby. Upozaděn nebyl ani vztah mezi Nunuem a Willumpem, který samozřejmě bude hrát velkou roli při putování této dvojice.

Přesné datum vydání zatím neznáme. Tvůrci plánují hru vydat příští rok na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch a PC v rámci Steamu, GOG a Epic Games Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama