Nahá proběhnu Paříží, pokud Rekkles přestoupí do Karmine Corp, slíbila Laure před měsícem
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Nahá proběhnu Paříží, pokud Rekkles přestoupí do Karmine Corp, slíbila Laure před měsícem

Nahá proběhnu Paříží, pokud Rekkles přestoupí do Karmine Corp, slíbila Laure před měsícem

Giry

Giry

16. 11. 2021 13:00

Esportová komentátorka předpověděla budoucnost, nyní ji čeká zážitek na známé ulici Champs-Élysées.

Reklama

Když majitel francouzského týmu Karmine Corp na konci září sdílel Rekklesův tweet s komentářem “tik ťak”, asi jen málokdo věřil, že švédský hráč opravdu oblékne jeho dres. Takovou možnost si zřejmě nepřipouštěla ani Laure Valée, kterou známe z LEC a Worlds, kde vede rozhovory s hráči a trenéry. Na Twitteru totiž slíbila, že se proběhne nahá po známé pařížské ulici Champs-Élysées, pokud majitel Karmine Corp dotáhne přestup do úspěšného konce.

Jenže od dnešní noci víme, že na nečekaný přestup opravdu došlo. Rekkles bude opravdu příští rok nastupovat ve francouzské lize LFL za Karmine Corp. Laure tak na Twitteru potvrdila, že je potřeba dodržet slib, a vypadá to, že se na nahý výlet opravdu chystá.

Devětadvacetiletá Francouzka už na twitteru shání šikovného body-paintera. Navíc nepoběží sama, podle všeho by se s ní měli proběhnout i dva kolegové komentátoři z francouzské ligy – Karnage a Trayton.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama