Nový lab mód pro TFT, Double Up, umožňuje hraní ve dvojici
i Zdroj: Tryhard.cz
TFT novinky TeamFight Tactics Článek Nový lab mód pro TFT, Double Up, umožňuje hraní ve dvojici

Nový lab mód pro TFT, Double Up, umožňuje hraní ve dvojici

Ajkaaa

Ajkaaa

20. 10. 2021 08:00

Hrát s parťákem už nemusíte jen na Summoner's Riftu.

Reklama

Vývojáři před nějakou dobu oznámili první lab mód Hyper Roll a zmínili, že můžeme do budoucna očekávat další podobné úpravy běžného TFT. Nečekali jsme tak dlouho a ačkoliv Hyper Roll stále zůstává, přidává se k němu na scénu Double Up. Z názvu vyplývá, že tentokrát nebudete proti ostatním hráčům sami, ale budete si moct vybrat duo partnera!

Podobně jako v klasickém TFT – až na to, že jinak – vítězí poslední dvojka. Se svým partnerem sdílíte ukazatel životů, ačkoliv se budou zobrazovat dva celky. Pokaždé když váš parťák obdrží poškození, vy jej dostanete taky. Pokud se dostanete na nulu, nemusíte se bát, číslo se obnoví na “1”. Poté vás vyřadí jediná prohra kohokoliv z vás.

Nový lab mód pro TFT, Double Up, umožňuje hraní ve dvojici

Assist Armory a Rune of Allegiance

Ve fázi 2-5 a 6-2 jeden hráč z každého týmu uvidí Assist Armory. Tento hráč pak může darovat svému spoluhráči např. komponenty či zlaťáky. Assist Armory ve fázi 6-2 má dokonce plné předměty, emblemy tříd či Rune of Allegiance.

Nový lab mód pro TFT, Double Up, umožňuje hraní ve dvojici
Nový lab mód pro TFT, Double Up, umožňuje hraní ve dvojici

Rune of Allegiance je předmět, který dostane každý hráč na začátku hry. Je “konzumovatelný”, po použití tedy zmizí. Funguje tak, že po použití na šampiona, jej pošle i s předměty na desku vašeho parťáka. Ten předměty i šampiona dostane zvlášť, bude je pak moct použít i na jinou jednotku na své desce. Vidět to můžete na této videoukázce.


Týmové posily

Představte si situaci, kdy se vašemu kamarádovi vůbec nedaří, ale vy už jste svoje kolo vyhráli. V tento moment vaše přeživší jednotky skočí na desku parťáka a pomohou jak jen to půjde. Přinesou si s sebou i Augment bonusy, statistiky z předmětů či stacky jako Feast od Cho’Gatha. Tito šampioni ale nebudou zvýhodněni Augmenty desky, na kterou přiskočili. A i když pomohou k výhře, protihráč od nich nedostane žádné poškození do své Malé legendy.

Double Up používá stejné podmínky pro hodnocený systém jako Hyper Roll. Získáváte a prohráváte body, šplháte z Grey tier (0 bodů) přes Green tier (1400 bodů), Blue tier (2600 bodů), Purple tier (3400 bodů), až do Double tier (4200+ bodů).

Na PBE se Double Up objeví 2. listopadu. Poté jej na live serverech uvidíme v druhém patchi Gizmos & Gadgets, patch 11.23 (17. listopadu).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama