Které herní módy můžeme očekávat příští rok?
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Které herní módy můžeme očekávat příští rok?

Které herní módy můžeme očekávat příští rok?

Giry

Giry

7. 10. 2021 18:00

Přijdou kromě URFu a One for All ještě jiné módy?

Reklama

Riot se v dnešním článku ohlédl za všemi módy, které jsme dosud během celé historie League of Legends mohli vyzkoušet. U některých potvrdil, že se vrátí. U jiných návrat neplánuje. Tady je celý seznam:

Ultimate Spellbook

  • Tento herní mód ukázal tak dobré výsledky, že se ho dočkáme dokonce ještě letos před koncem sezóny. Riot navíc přidá některá vylepšení. Dočkáme se například většího výběru různých ultimátních schopností a jungleři už se nebudou muset rozhodovat mezi smitem a flashem.

One for All, AURF a URF

  • OFA a obě verze URFu si u hráčů drží vysokou oblíbenost. Jejich častý výskyt v letošní sezóně však zapříčinil, že se těchto módů hráči přesytili. Riot tedy plánuje tyto herní módy v příštím roce znovu aktivovat, dočkáme se jich ale méně častěji.

Nexus Blitz

  • U hráčů je tento režim stále oblíbený, ale méně než výše jmenované herní módy. Riot se zaměří na úpravu miniher a doufá, že tak znovu hráče nadchne. Nexus Blitz tedy příští rok můžeme očekávat.

Odyssey: Extraction a Star Guardian: Invasion (PvE)

  • Tyto herní módy prý podle statistik rychle omrzí. Po pěti hrách už hráči vyzkouší všechno a poté se znovu vrátí ke klasickým hrám. Proto Riot zatím nemá v plánu vracet tyto herní módy do hry.

Ascension, Black Market Brawlers, Dark Star: Singularity, Definitely Not Dominion, Legend of the Poro King, Nexus Siege, a PROJECT: OVERCHARGE

  • Podobně jako předchozí PVE módy, i zde rychle opadne zájem hráčů po několika hrách. Ani u nich tedy neočekávejme návrat v příští sezóně.

Snowdown Showdown

  • Vzhledem k malému počtu hráčů, kteří vyzkoušeli tento herní mód, se čekání na hru mohlo vyšplhat až na více než 10 minut. Zasněženou mapu tedy Riot také vracet nebude.

Hunt of the Blood Moon, Hexakill a Doom Bots of Doom

  • Tyto módy Riotu zapadají do představy o kvalitním herním módu, který si hráči užijí. I přes zvýšené náklady na tvorbu těchto módů (hlavně Doom botů), se jich možná v budoucnu dočkáme.

Nemesis Draft

  • Tady říká Riot jednoznačné NE. Tento herní mód sloužil v podstatě k vychovávání trollů, kterých se chceme ve hře spíše zbavit.

ARAM

  • Tento mód samozřejmě nikam nezmizí. Naopak se do budoucna můžeme těšit na různá vylepšení – například balancování tanků a assassinů nebo úprava vision control (vozíček s očičkem nestačí).
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama