Fnatic vyzvou Rogue o první místo, G2 Esports se potkají s Misfits
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Fnatic vyzvou Rogue o první místo, G2 Esports se potkají s Misfits

Fnatic vyzvou Rogue o první místo, G2 Esports se potkají s Misfits

Honza Fremut

Honza Fremut

23. 7. 2021 15:00

Komu bude patřit první příčka po konci osmého týdne?

Reklama

Závěr základní části letního splitu evropské LEC se blíží mílovými kroky a dnes začíná již předposlední herní týden. Dva týmy si již zajistily postup do play-off, zbylých osm čekají ještě napínavé boje o další čtyři místa. Máme se tedy zajisté na co těšit!

Rozpisy všech zápasů najdete v našem esportovém přehledu. 


Komu bude patřit první místo po osmém týdnu?

Se zvyšujícím se počtem odehraných her týmu musí čím dál tím více kalkulovat s postupovými místy do play-off, dvojice aktuálně nejvýše postavených má ovšem jedno jisté – do vyřazovacích bojů se určitě podívají. Nejedná se samozřejmě o nikoho jiného než Rogue a rozjeté Fnatic. Oba dva týmy by si pochopitelně nejraději vybojovali první místo, které na začátku play-off dostává na výběr svého soupeře mezi třetím a čtvrtým nejvýše postaveným. 

Nyní tato dvojice dostane šanci zvrátit osud na svou stranu, jelikož páteční večer zakončí právě proti sobě! Favority bude parta kolem Nisqyho, která má na svém kontě aktuálně pět výher v řadě a při prvním vzájemném střetnutí dokázala Rogue porazit. Karty jsou rozdány, budoucnost je ale stále ve hvězdách. Podaří se Fnatic vyhrát a dotáhnout základní část do zdárného konce, nebo si Rogue nakloní rovinu na svou stranu?

G2 Esports se pokusí vrátit porážku Misfits a zabojovat o nejvyšší příčky

Ačkoliv by se dalo čekat, že souboj mezi Rogue a Fnatic bude označen za zápas týdne, tohoto označení se dostalo sobotnímu střetnutí G2 Esports s Misfits. Důvody jsou ovšem pochopitelné. Misfits jsou pouze jedinou výhru od prvního místa, minulý týden dokázali vyhrát obě dvě své hry a tento zajímavý mix veteránů a dravých nováčků si chce vybojovat svou slávu. Na druhé straně stojí mnohonásobní evropští šampioni a finalisté Worlds z G2 Esports, kterým se ovšem nepovedl vstup do sezóny a nyní musí dohánět. 

V minulém týdnu Rekkles a spol. ztratili proti Fnatic a patří jim až pátá příčka. Ve druhé polovině letního splitu ovšem ukazují, že i s nimi musíme stále počítat a bude zajímavé sledovat, jestli se jim podaří vrátit Misfits porážku ze začátku splitu a v posledním týdnu se pokusí prodrat o další příčky výš. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama