Tvrdá zkouška pro C9, TL nesmí chybovat
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Tvrdá zkouška pro C9, TL nesmí chybovat

Tvrdá zkouška pro C9, TL nesmí chybovat

Tomáš

Tomáš

23. 7. 2021 17:00

C9 narazí na špičku tabulky, TL čekají slabší soupeři

Reklama

Před námi je předposlední hrací týden americké LCS a tabulka se nám pomalu začíná srovnávat do konečného pořadí. Na první pozici se stále s jedno výherním náskokem drží 100 Thieves, kteří jsou doslova překvapením tohoto splitu. Hned za nimi se nachází hladoví TSM, kteří v posledním týdnu narazí na již zmiňované 100 Thieves a pokud se TSM podaří srovnat skóre, tak toto bude rozhodující bitva o první místo v tabulce. Na třetí pozici se se stejným skórem 24:15 probojovali EG, kteří dohnali C9 a taktéž se střetnou v posledním týdnu, kde mezi sebou poměří své síly. Dosti velkým zklamáním jsou TL, kteří momentálně zažívají nešťastný split a sérií porážek se propadli až na pátou příčku.

Nelehké dva týdny pro C9

 Třetí pozice určitě není milník, který si tato organizace před letní sezónou nastavila. Výkony tohoto týmu nejsou tak dominantní jako v jarní části, kde C9 dominovali v splitu a nakonec vyhráli i playoff, který zajistil jejich účast na MSI. Aktuální forma týmu je nadprůměrná, nicméně hry jsou hodně nekonzistentní. V následujících dvou týdnech to navíc C9 budou mít velice složité, protože je nečekají žádné jednoduché zápasy. V tomto týdnu je čeká souboj s 100 Thieves a TSM, kde budou muset bodovat, pokud chtějí přemýšlet o druhé pozici v tabulce. 

Tvrdá zkouška pro C9, TL nesmí chybovat

TL se mohou vrátit na třetí pozici

Velké změny zažil tento tým v letní části a značně se tyto změny projevily na výkonech celku. Začalo to nečekanou rezignací hlavní kouče Jetta, který táhl tým až do finále Mid-Season Showdownu, kde nestačili na C9. Následně přišel bench Alphariho, který byl považován za nejlepšího toplanera celé ligy a jeho místo musel zastoupit topař z Academy teamu – Jenkins. Aby toho nebylo málo, tak další problémy přišly v jungli, kde neprodleně musel odstoupit Santorin, který trpěl zdravotními problémy a jeho místo musel nahradit taktéž jungler academy teamu – Armao. Všechny tyto změny se postupně začaly projevovat a tým klesl až na páté místo za EG. Pozitivní zpráva pro fanoušky TL je ta, že tým tento týden narazí na FlyQuest, Golden Guardians a šesté Dignitas, kde by si mohli zvednout morálku a herní projev, aby byli připraveni do vyřazovacích bojů.

Tvrdá zkouška pro C9, TL nesmí chybovat

Pozitivní případy koronaviru v týmu Immortals

V dnešních ranních hodinách informoval na Twitteru tým Immortals, že v jejich organizaci byli dva lidé pozitivně testování na koronavirus, což zapříčinilo, že celý personál a hráči museli neprodleně do karantény. Hodinu nato přišlo vyjádření od hlavního komisaře LCS, že všechny tři zápasy Immortals budou tento týden hrány online formou mimo studio, jak tomu bylo v jarní části. Během těchto zápasů se počítá s krátkým zdržením vzhledem k organizaci zápasů.

Tvrdá zkouška pro C9, TL nesmí chybovat

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama