Další rána pro T1, zemřel ředitel John Kim
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Další rána pro T1, zemřel ředitel John Kim

Další rána pro T1, zemřel ředitel John Kim

Nicolas

Nicolas

17. 7. 2021 16:00

Provozní ředitel organizace T1 odchází, v týmech zanechává obrovskou ránu

Reklama

Světoznámou organizaci T1, znají hráči ve světě League of Legends spíše pod bývalým plným jménem SK Telecom T1. Trojnásobní vítězové šampionátu Worlds nyní zažívají chmurné týdny plné nepříjemných zpráv. Začátkem týdne přišel tým o oba hlavní trenéry Daeny a Zefa, tým byl nucen povolat do hlavní sestavy Junglera z svého academy-týmu a v pátek šestnáctého července přišla organizace o další, tentokrát mnohem větší osobnost. Ve věku 41 let za blíže nespecifikovaných podmínek zesnul provozní ředitel a ikona organizace T1 – John Kim.

Další rána pro T1, zemřel ředitel John Kim

Organizace T1 o úmrtí informovala veřejnost prostřednictvím svých sociálních sítí (mj. Twitterového a Instagramového profilu). John Kim, který měl na starost veškerý vývoj esportového odvětví T1 a který organizaci vedl k mnohonásobným úspěchům na polích League of Legends, Doty 2, nebo např. PUBG, byl již od sedmého července hospitalizován kvůli zdravotním problémům, o kterých se dodnes veřejnost nedozvěděla žádné podrobnější informace. 

Pravděpodobně se dočkáme většího mediálního vyjádření od organizace, ale také samotných hráčů T1 týmů v moment, kdy v organizaci skončí zmatky ohledně nástupu nového provozního ředitele.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama