Nový šampion: Akshan
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nový šampion: Akshan

Nový šampion: Akshan

Giry

Giry

7. 7. 2021 14:30

Nový šampion se bude moci houpat kolem terénu a oživovat spojence.

Reklama

Do hry míří nový šampion, akrobat Akshan – the Rogue Sentinel. Podívejte se na jeho schopnosti a video, ve kterém se představil.

P - Dirty Fighting

  • Každý třetí zásah udělí Akshan bonusové fyzické poškození. Pokud je jeho cíl šampion, získá Akshan štít.
  • Po základním útoku vystřelí Akshan druhý útok, který uděluje snížené fyzické pošokzení. Pokud Akshan tuto druhou střelu přeruší, získá bonus k rychlosti pohybu.

Q - Avengerang

  • Akshan vyhodí bumerang, který udělí fyzické poškození všem zasaženým nepřátelům a odhalí je. Za každý zásah bumerangu se prodlužuje jeho range. Nepřátelé mohou být zasaženi dvakrát - při odhodu bumerangu i při jeho návratu.

W - Going Rogue

  • Pasivka: Když nepřátelé zabijí někoho ze spojenců, jsou označeni jako Scoundrels. Pokud Akshan zabije nebo získá assisst nad takto označeným nepřítelem, dostane bonusové zlato a oživí spojence zabité tímto označeným nepřítelem. Status Scoundrel poté z mrtvého nepřítele zmizí.
  • Aktivka: Akshan se zneviditelní na krátkou dobu (nebo na neurčito, pokud je blízko terénu). Během tohoto efektu vidí Akshan stopy nepřátel označených jako Scoundrel. Pokud je následuje, získá bonus k rychlosti pohybu a regeneraci many.

E - Heroic Swing

  • Akshan vystřelí svůj hák na laně, který se zachytí za terén. Schopnost poté může použít znovu a zhoupnout se na něm ve směru, který si vybere. Během zhoupnutí střílí do nejbližšího nepřítele projektily udělující fyzické poškození. Schopnost lze ukončit opětovným použitím.

R - Comeuppance

  • Akshan se zaměří na nepřátelského šampiona a začne nabíjet střely do své zbraně. Po krátké době nebo opětovném použití schopnosti vystřelí tyto náboje a udělí fyzické poškození na základě chybějících životů nepřítele.

Jak už bývá zvykem, nový šampion přijde do hry také s jedním skinem. Ten Akshanův se jmenuje Cyber Pop.

Nový šampion: Akshan

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama