Ask Riot: O šampionech s nejvíce pentakilly a Wild Rift animacích
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Ask Riot: O šampionech s nejvíce pentakilly a Wild Rift animacích

Ask Riot: O šampionech s nejvíce pentakilly a Wild Rift animacích

Ajkaaa

Ajkaaa

19. 6. 2021 13:00

Pro pentakill raději supporty nebrat.

Reklama

Vítejte u další části pravidelné rubriky Ask Riot, kde se vždy dozvíte spoustu zajímavých informací či statistik! Dnes se otázky dotknou herní verze lolka – Wild Riftu, hudby k šampionům a také se dozvíme kteří šampioni získávají pentakilly nejčastěji.


Miluji animace ve WR. Máte v plánu je přidat i do League of Legends?

Taky je mám moc rád! Kromě toho, že se na ně dobře dívá, pomáhají také představit novým hráčům postavy. Každá animace částečně zobrazuje příběh či charakter jednotlivých šampionů. O přidání takových animací do PC verze jsme už mluvili, avšak dostat je do aktuálního výběru šampiona by bylo spoustu práce. Momentálně je pro nás důležitější udělat náš systém co nejpřesnější, takže než se k takovéto věci dostaneme, chvíli to potrvá.

- Riot Brightmoon

Když skládáte hudební náměty pro novou postavu, jaké faktory berete v potaz?

Každý šampion má tolik různých vjemů, které se pro vytvoření hudby dají využít, že kolikrát nevíme, kterým směrem se ubrat. Jedna z nejdůležitějších částí je vybrat hlavní elementy jednotlivých postav. Těmi jsou většinou dvě nebo tři slova, která je unikátně popisují.

Občas je to velice jednoduché – třeba ve znělce Nunu a Willumpa. Flétna a hudba obecně hraje v jejich životech velkou roli, proto se objevuje i ve znělce. Dále např. u Fiddlestickse cítíme v hudbě určitou evoluci – jde o píseň o jeho návratu, která je sice trošku znepokojující, avšak pravý teror přichází až s Fiddlesticksem na konci písničky. V posledním případě může jít o hudbu, která šampiona nějak skrývá nebo malinko pozměňuje. Dobrým příkladem je Sylasova znělka, kdy zhruba uprostřed je taková temnější část gradující do známé strunové části, jakou slyšíme na začátku Demacia Rising.

Kromě hlavních elementů také posuzujeme:

  • Osobnost – je daná postava veselá a plná světla, nebo naopak vzteku? Je radost býti v jejich blízkosti, nebo se jich bojíme?
  • Příběh – je tento šampion na cestě k pochopení čím se stal? Má tragickou minulost nebo inspirující příběh s heroickými činy?
  • Lokaci – různé části Runeterry mají charakteristické jiné zvuky a styly hudby, to také ovlivňuje jejich znělku.

Detaily posuzujeme také při tvoření hudby k liniím skinů. Např. PROJECT skiny se soustředí na budoucí technologii, neony,... Takové myšlenky pomáhají utvořit základ v cestě za další muzikou pro šampiony.

- The Riot Music Team

Který šampion vede v počtu pentakillů?

Klasická otázka! Podle hodnocených Solo/Duo her z patche 11.11 má nejvíce pentakillů Samira, hned po ní Master Yi a Katarina. Není to však úměrné jejich popularitě, ačkoliv jsou všichni tři šampioni podobně populární.

Další statistiky o pentakillech:

Nikoho to nepřekvapí, ale pokud se ženete za pentakilly, nehrajte enchantery či tank supporty. Soraka, Braum, Rell a Taric měli 0 pentakillů v těchto Solo/Duo hrách.

Každý šampion má zaznamenanou pentu na ARAMu! Master Yi tady předhání Samiru se scorem 0,082 pentakillů za hru, zatímco Samira a Katarina ho následují s čísly 0,071 a 0,054.

Ani ve vysokém elu se hráči před Masterem Yi (0,017), Samirou (0,015) a Katarinou (,011) nezachrání! V Diamondu a výše jsou tito šampioni stále ti top.

- kyrieFH

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama