LEC pokračuje, čtveřice českých hráčů se utká v jednom duelu
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek LEC pokračuje, čtveřice českých hráčů se utká v jednom duelu

LEC pokračuje, čtveřice českých hráčů se utká v jednom duelu

Reibl

Reibl

18. 6. 2021 13:00

Excel a MAD Lions nabídne pro české fanoušky zajímavou podívanou.

Reklama

LEC má za sebou první hrací týden, který překvapivě ovládli Misfits. Celek s dánským střelcem Kobbem má minimálně jednu hru náskok na zbytek týmů. Tenhle týden by ovšem mohl hodně změnit. Mimo jiné nás čeká například střetnutí české botlinky s MAD Lions.

Kompletní přehled zápasů naleznete v esportovém přehledu v pravé části webu.


Uhájí Misfits první místo?

Dříve byla evropská liga hlavně o G2 a Fnatic. Za poslední rok ale musíme počítat také s Rogue a MAD Lions. Stanou se Mistfits dalším týmem dostatečně silným, aby dlouhodobě hájil vrchol tabulky? Naznačí to zřejmě již tento týden. Misfits nastoupí proti Rogue dnes ve 20:00 a v 18:00 dalšího dne je čeká duel proti Astralis. Minulý týden se Misfits střetnuli proti celkům, které mají dohromady z devíti her jen 2 výhry. Proto až tento týden lze pokládat za opravdovou zkoušku.

Vzhledem ke skutečnosti, že Rogue a Astralis ztrácejí pouze jedinou hru, lze předpokládat, že duel s Mistfits určí tým, který se posune alespoň na druhou pozici.

Humanoid, Carzzy, Patrik a Denyk v jednom zápasu

Čtveřice českých hráčů se dnes v 19:00 utká proti sobě. Ještě před pár lety sen, dnes skutečnost. MAD Lions s midařem Humanoidem a marksmanem Carzzym zatím okupují dělené druhé místo s prohrou pouze proti G2. Excel obdrželi o porážku víc, konkrétně s Rogue a Astralis. Oba týmy mají zcela jistě rozdílné cíle pro letošní split. MAD můžou v klidu pomýšlet na obhajobu titulu mistra LEC. Excel s touto sestavou míří rozhodně na playoffs. Postup na Worlds, tedy TOP 3 umístění v LEC by byl jistě velký, leč těžko dosažitelný úspěch.

V přímém klání Excelu a MAD proto favoritizujeme lvíčata. V každém případě si dva čeští hráči odnesou za tento víkend alespoň jednu výhru.

MAD o den později narazí na Schalke 04, konkrétně v 19:00. O hodinu později sobotního večera Excel vyzve Fnatic. Nezapomeňte fandit!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama