MMO od Riotu se nebude líbit všem, říká hlavní vývojář
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek MMO od Riotu se nebude líbit všem, říká hlavní vývojář

MMO od Riotu se nebude líbit všem, říká hlavní vývojář

Giry

Giry

2. 6. 2021 15:00

Riot má před sebou několik těžkých rozhodnutí.

Reklama

Připravované MMO RPG od Riotu, o kterém víme od konce minulého roku, ještě nebylo oficiálně oznámeno. Není však žádným tajemstvím, že na něm Riot pracuje. Nabírá pro tento projekt dokonce stovky vývojářů.

Hlavní vývojář hry Riot Ghostcrawler, který na svém twitterovém účtu čas od času přinese nějakou zákulisní informaci o připravovaném titulu, včera zmínil, že se MMO pravděpodobně nebude líbit úplně všem.

O našem “neoznámeném” MMO mohu říct, že se hráčům nebudou líbit úplně všechny jeho funkce. Chystáme se udělat určitá rozhodnutí, se kterými nemusíte souhlasit. Různí hráči chtějí ve svých hrách různé věci. To je v pořádku. Některým z vás se hra možná nebude líbit vůbec. To je také v pořádku.

Pod tento tweet pak přistála spousta otázek a Ghostcrawler na některé odpověděl:

Znamená to, že někomu se nebudou líbit určité aspekty hry nebo odsoudí celou hru?

  • Myslím, že dojde na oba případy. Všechny hráče uspokojit nelze. Někdo chce PvP, někdo bude zase naštvaný, když bude ve hře jakákoli forma PvP. A tak dál.

Bude možné pomazlit si pejska?

  • Jasně, proč ne?

Kdy zveřejníte nějaké bližší informace nebo obrázky ze hry ?

  • Na to ještě nemám odpověď, ale diskutujeme o tom. Často vidíme přechod z “Už se hrozně těším” na “Co jim tak dlouho tvrá?” během okamžiku.

Bude hra vhodná i pro nováčky, kteří žánr MMO ještě nikdy nehráli?

  • Musí být. Existuje spoustu hráčů, kteří zmeškali éru MMO her.

Takže je to opravdu MMO RPG? Zatím jsem vždy slyšel jen výraz MMO.

  • Rozhodně nebudou chybět RPG prvky jako staty, výbava, dungeony. Ještě je brzy na to porovnávat naše MMO s dalšími tituly. Já tomu RPG říkám.

Doufám, že svatá trojice Tank, Healer, DPS zůstane i zde.

  • Tohle je rozhodně pikantní téma. Ozývají se hlasy pro i proti.

Poznámka redaktora: Při vytváření nového obsahu Riot v současnosti čelí převážně kritice v situacích, kdy jde na ruku asijskému trhu (noví hrdinové jako Sett, Aphelios nebo Gwen připomínající anime, k-popová skupina KDA, oslavy čínského nového roku zatímco ten západní (Snowdown showdown) byl znovu vynechaný, Worlds znovu v Číně atd.) Je to logické, tržby z Asie mnohonásobně překračují ty ze západní polokoule. Pokud však Ghostcrawler ve svém tweetu naráží právě na tuto situaci, je možné, že se dočkáme – když to přeženu – hry ve stylu Genshin Impact nebo Eternal Return.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama