MAD Lions postupují do další části MSI, povede se to samé i Perkzovi?
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek MAD Lions postupují do další části MSI, povede se to samé i Perkzovi?

MAD Lions postupují do další části MSI, povede se to samé i Perkzovi?

Reibl

Reibl

11. 5. 2021 12:00

Vyrovnané boje ve skupině C míří do finále.

Reklama

Skupina B s evropským celkem MAD Lions se dočkala rozuzlení. České duo Carzzy a Humanoid po vydařené první polovině skupinové části nastupovali do zbylých her jako favoriti na postup z prvního místa. Ačkoliv tým zaváhal, potvrdil roli favorita ve skupině.

Výsledky zápasů naleznete v esportovém přehledu v bočním panelu. Velký přehled MSI turnaje je k dispozici zde.


MAD Lions postupují z prvního místa

Dalo by se říci, že MAD Lions hrají stejně dobře, jako jejich oponent. Bohužel prvním oponentem jim byl včera nejhorší tým skupiny, turecký celek İstanbul Wildcats. Lvíčata hned na úvod tento zápas nezvládla a připsala si první prohru. Vzhledem k třem výhrám by se ale musel stát zázrak, aby MAD nepostoupili.

MAD Lions postupují do další části MSI, povede se to samé i Perkzovi?

Tento zázrak se nakonec nekonal. Humanoid a Carzzy si poradili s PaiN Gaming i PSG Talon v následujících dvou hrách. Skóre 5:1 jim zaručilo první místo a postup do Rumble stage. Zde se utkají nejen s PSG Talon a Pentanet.GG, ale zejména s čínským velikánem RNG a pravděpodobně také s Damwon Kia. Zde už půjde do tuhého.

Dokáží Cloud9 po zpackaném úvodu postoupit?

Skupina C je zdaleka tou nejvyrovnanější. Korejský gigant Damwon byl na pokraji poražení proti japonskému DetonatioN FocusMe, přesto si favorit celého turnaje udržel čisté skóre. O prvním postupujícím ze skupiny C tak není pochyb. O jednu zbylou místenku ale bojují hned tři týmy s identickým skóre.

Cloud9, DFM a Infinity Esports vstoupí do závěrečného dne skupiny C se skóre 1:2. Vzhledem k vzájemnému poměru mají týmy zcela identickou šanci na postup. První dny napověděly, že největší šanci na postup mají celky DetonatioN FocusMe a Cloud9. Ačkoliv DFM prohráli proti Infinity Esports, dokázali zdolat amerického mistra, a zároveň téměř vyhrát nad Damwonem.

MAD Lions postupují do další části MSI, povede se to samé i Perkzovi?

Mezitím C9 rozhodně nehrají na úrovni, která by týmu s touto soupiskou slušela. Pokud hodlají Perkz a Zven postoupit, musejí dnes vyhrát alespoň nad oběma celky mimo Damwonu. Stejná podmínka ale platí i pro jejich soupeře.

Skupinu tak rozhodnou zejména vzájemné duely mezi C9, DFM a INF. Dočkáme se další dovolené Perkze na MSI? Nebo zástupce LCS ukáže, že patří mezi nejlepší týmy na světě? To se dozvíme již dnes. V 15:00 odstartuje poslední den základních skupin odvetou mezi Damwonem a Cloud9.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama