Godlike energy drink - poctivý cheat nejen do her
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek Godlike energy drink - poctivý cheat nejen do her

Godlike energy drink - poctivý cheat nejen do her

Giry

Giry

27. 4. 2021 17:00

Je libo pořádnou dávku energie?

Reklama

Prvek soustředění je u hraní i práce nesmírně důležitý. Každému k tomu dopomáhá něco jiného. Někdo raději kafe, jiný plechovku s energeťákem nebo třeba Colu. Všechny tyto nápoje mají jedno společné, totiž kofein. Většinou jde o nárazový efekt v kombinaci s nezdravým nápojem. Celý problém se získáním energie a soustředěním se přitom dá řešit chytře a o dost zdravěji. Přesně to si uvědomili tvůrci Godliku.

Godlike energy drink - poctivý cheat nejen do her

Godlike je takový cheat do hry i reálného života. Jde o prášek rozpustný ve vodě. Smícháte jednu dávku s osvěžující chladnou vodou a máte „energetický drink“, který ale neobsahuje obdobnou řadu umělých látek.

Jedno balení Godlike nabízí 11 aktivních látek včetně postupně uvolňovaného kofeinu. Ten dodává energii postupně a z praxe se tak nedostavuje efekt roztěkanosti. Koncentrace trvá ve výsledku déle a tělo na efekt lépe reaguje. Z dalších aktivních látek můžeme vyjmenovat například Taurin, Cholin a L-Theanin.

Balení Godliku ve formě prášku je navíc velmi praktické. Díky této formě přípravek pojme více látek v menším objemu a vy si můžete dávkování určovat podle potřeby a chuti. V praxi si tak lze namixovat slabší drink, klidně i dva, nebo jeden trochu silnější. Záleží jen na vás a vašich potřebách. Při náročném dni zapůsobí skvěle plná doporučená dávka, jindy si můžete dát slabší jen pro chuť.

Godlike energy drink - poctivý cheat nejen do her

Příchutě jsou k dispozici aktuálně tři. Z ostružinové, kombinace karamelu a manga a jablečné jsme mohli vyzkoušet právě jablečnou, přičemž kolega Richard [odkaz na video] zkusil hned kompletní trio. Chuť je samozřejmě subjektivní, ale oceňujeme zejména možnost si sílu drinku, a tím pádem i chuť, ředit podle svého. Jablečná příchuť se rozhodně povedla a poměr kyselosti a sladkosti byl prakticky dokonalý.

Celkově je efekt Godliku pro hraní i nasazení v práci pozitivní. Narozdíl od ostatních druhů povzbuzujících nápojů Godlike netrápí agresivní nástup efektu ani rychlé vyprchání. V praxi tak stačí jedna středně velká dávka denně. Po ní se nikdy nedostavil efekt roztěkanosti a jeden drink vystačil krásně na celé herní odpoledne i večer.

Dalším obřím pozitivem je cena. Jedno balení o třiceti dávkách vyjde na 699 Kč a k první objednávce získáte i shaker zdarma. Pokud pijete povzbuzující nápoje pravidelně, dojdete rychle ke zjištění, že Godlike je dlouhodobě levnější, a přitom zdravější alternativou. Za jeden nápoj dáte ve výsledku méně peněz a získáte lepší výsledek.

Godlike energy drink - poctivý cheat nejen do her

Godlike ve finále působí osvěžujícím dojmem jak na samotném trhu, tak i po každém vypití. Pozitivních aspektů je celá řada. Chuť je příjemná, efekt postupného nabuzení skvělý a cena adekvátní. Godlike se dá doporučit nejen profesionálním hráčům, ale i těm příležitostným a ve výsledku je vhodný i do práce či do školy, kde potřebujete aby vaše hlava fungovala naplno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama