Nejlepší postavy pro patch 11.8
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejlepší postavy pro patch 11.8

Nejlepší postavy pro patch 11.8

Reibl

Reibl

18. 4. 2021 16:00

Které postavy mají nejvyšší winrate v SoloQ?

Reklama

Po dvou týdnech se opět podíváme na nejlepší postavy pro jednotlivé linky. Jedná se o šampiony, kteří mají v rankedech největší winrate. Náš výběr má následující kritéria:

  • Platinum+, SoloQ, Patch 11.8
  • Nejvyšší winrate
  • Alespoň 2% pickrate
  • Zdroj dat: u.gg

Toplane

Nejlepší postavy pro patch 11.8

Ačkoliv se do hry dostala nová šampionka Gwen, která se hraje především na topu, v našem přehledu ji zatím neuvidíte. Mezi nejlepší topaře totiž patří jiní šampioni. Jde o Ornna, Garena a Urgota. Oproti minulému patchi si pohoršil zejména Wukong. Dobrou volbou na top je také Riven, Darius nebo třeba Dr. Mundo.


Jungle

Nejlepší postavy pro patch 11.8

Fiddlestickse jste dost možná čekali v přehledu nejlepších postav. Stejně tak Dianu. Morgana ale rozhodně není standardní junglerkou. Přesto se jí na této pozici velmi daří a její pickrate na této pozicci patří mezi vyšší. Volit můžete i mezi Xin Zhaem, Shacem a stálicí v podobě dua Nunu & Willump.


Midlane

Nejlepší postavy pro patch 11.8

Diana podruhé, tentokrát na midu. Tato pozice šampionce sluší malinko více a dokazuje to rozdíl ve winratu. Druhý Rumble je méně tradičním pickem. Dost možná ho ale uvidime stále častěji. Statistiku nakonec ovládl Vladimir s 53,81% winratem.


Botlane

Nejlepší postavy pro patch 11.8

Na botu si své místo udržela Jinx. Její potenciál je v aktuální metě velmi velký a první místo tak zaslouženě uhájila. Vayne se zařadila na druhé místě a rovněž si lehce polepšila. Ashe se musela smířit se čtvrtou pozicí ve prospěch Jhina. Vzhledem k popularitě Senny na pozici “supporta” se můžeme setkat se Seraphine, Swainem, Tahm Kenchem a Veigarem jako nejlepšími farmícími šampiony na botu.


Support

Nejlepší postavy pro patch 11.8

Pozice supporta tradičně uzavírá náš přehled. Udály se zde jen lehčí změny. Například Thresh ztratil svoji třetí pozici ve prospěch Zileana. Bard a Maokai si mezitím prohodili pozice. Na čtvrté příčce můžeme spatřit Sonu, která i přes nízký pickrate (přesně 2 %) také patří mezi nejlepší supporty v aktuální metě (51,82% winrate).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama