Nejlepší postavy pro patch 11.5
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejlepší postavy pro patch 11.5

Nejlepší postavy pro patch 11.5

Reibl

Reibl

7. 3. 2021 15:00

Přehled postav s nejvyšším winratem pro aktuální patch.

Reklama

Po dvou týdnech se opět podíváme na nejlepší postavy pro jednotlivé linky. Jedná se o šampiony, kteří mají v rankedech největší winrate. Náš výběr má následující kritéria:

  • Platinum+, SoloQ, Patch 11.5
  • Nejvyšší winrate
  • Alespoň 2% pickrate
  • Zdroj dat: u.gg

Toplane

Nejlepší postavy pro patch 11.5

Dnešní topku otevírá na prvním místě Urgot, který sesadil Cho’Gatha z minulého přehledu. Druhou pozici si udržel Singed, ačkoliv jeho pickrate hraničí s našimi požadavky pro zařazení do přehledu. Garena vystřídala Poppy, která předběhla i Maokaie a Riven.


Jungle

Nejlepší postavy pro patch 11.5

Udyr byl po nerfu konečně sesazen z pozice junglera s nejvyšším winratem. Žezlo po něm přebral Ivern následovaný Karthusem a Elise. V první trojici tak nenacházíme žádného AD junglera a tento trend pokračuje i na dalších pozicích. Nejvýše se dostal Kha’Zix na osmé příčce. Teoreticky můžeme počítat také pátého Shaca, pokud ho hrajete s AD buildem.


Midlane

Nejlepší postavy pro patch 11.5

Složení nejúspěšnějších midařů zřejmě nikoho nepřekvapí. Annie, Anivia a Galio se řadí mezi sázky na jistotu. Pokud rádi experimentujete, můžete vyzkoušet na prostřední lince například Swaina nebo Heimerdingera. Oba mají velmi vysoký winrate, ale hrají se zde jen zřídka.


Botlane

Nejlepší postavy pro patch 11.5

Nejmenší změny se udály na botu, kde došlo zejména k nerfu Twitche. Ten již nedosáhl na třetí pozici a místo něho zde vidíme Jinx. Tristana a Vayne si své pozice udržely a zejména pickrate Tristany raketově roste. Na spodní lince se i nadále hrají mágové, například Veigar, Seraphine a Swain dosahují velmi dobrých výsledků.


Support

Nejlepší postavy pro patch 11.5

Trojice ve složení Zilean, Bard a Thresh si oproti minulému patchi pouze proházela pozice. Můžeme tak zmínit černé koně na pozici supporta, tedy méně hrané šampiony jako je Maokai, Galio a Sona. Jejich winrate okolo 51 % rozhodně stojí za vyzkoušení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama