Freeze s 100 Thieves bude hájit druhé místo, do cesty mu postaví Cloud9
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Freeze s 100 Thieves bude hájit druhé místo, do cesty mu postaví Cloud9

Freeze s 100 Thieves bude hájit druhé místo, do cesty mu postaví Cloud9

Reibl

Reibl

26. 2. 2021 19:00

Čtvrtý týden LCS rozhodne o osudu týmu na čele tabulky.

Reklama

Čtvrtý týden LCS startuje a následujících 15 duelů bude velmi důležitých pro většinu týmů. První Cloud9 a šestý Team Liquid dělí pouhé dvě hry. Do jarního playoffs mají přitom výše nasazené celky výhodu.

Dokáže Freeze posunout 100 Thieves mezi kandidáty na titul?

Již není pochyb o tom, že 100 Thieves zažívají jednu z nejlepších sezón. Aktuálně se nacházejí na druhém místě v po devíti hrách se utrpěl tým jen 3 porážky. Jedna z nich byla proti prvním Cloud9, druhá proti rozjetým TSM. Zloději tak mají skvělou pozici vůči týmům na druhém až šestém místě. Až na TSM vyhráli proti všem. Tento víkend 100T čeká odveta proti CLG a Dignitas. V neděli pak narazí na Cloud9.

Pokud Freezův tým tento týden zvládne, může pomýšlet na titul mistra LCS. Ačkoliv se Thieves mezi favority neřadí, jde o silný celek, který prokázal kvality v makru i individuálně.

Na děleném druhém místě jsou i Dignitas a TSM. Oba týmy mají své světlé a slabé stránky. Jejich druhý vzájemný střet nás čeká až za týden. Do té doby si musejí poradit s rozdílnými soupeři. Dignitas zabojují proti Immortals, CLG a 100 Thieves. TSM čeká rovněž CLG, FlyQuest a hlavně očekávaný duel s Teamem Liquid.

Prokleté jaro pro Liquid

Psalo se jaro 2020, Team Liquid se trápil, Broxah měl problém s vízem a Doublelift byl benchnut. O rok později má Broxah problém s vízem, Doublelift nehraje a Liquid se opět trápí. Deja vu. Celek s Jensenem se zatím o spot v playoffs obávat nemusí, přesto situace není nejlepší. Tým vyhrál Lock-In turnaj a zapotil se až ve finále proti Cloud9. Jenže v základní části dělá celek chyby a soupeřům umožňuje vrátit se do hry. Postup do playoffs by měl být jistotou, jenže bez zlepšení to na další pohár nevypadá. Přeci jen Liquid naposledy ukořistil LCS titul (mimo Lock-In) v roce 2019.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama