Nejlepší postavy pro patch 11.4
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejlepší postavy pro patch 11.4

Nejlepší postavy pro patch 11.4

Reibl

Reibl

21. 2. 2021 16:00

Jaké postavy patří mezi nejlepší s ohledem na winrate?

Reklama

Po dvou týdnech se opět podíváme na nejlepší postavy pro jednotlivé linky. Jedná se o šampiony, kteří mají v rankedech největší winrate. Náš výběr má následující kritéria:

  • Platinum+, SoloQ, Patch 11.4
  • Nejvyšší winrate
  • Alespoň 2% pickrate
  • Zdroj dat: u.gg

Toplane

Nejlepší postavy pro patch 11.4

V dnešní topce budeme mít hned několik změn. Začneme tradičně na topu, kde si největšího sousta uzmul Cho’Gath a dosáhl tak na nejvyšší winrate. Druhý Singed vystřídal na této pozici Wukonga. Třetí Garen patří již delší dobu mezi silnější topaře. Hned za ním nalezneme Poppy, která se rovněž dostala před Wukonga.


Jungle

Nejlepší postavy pro patch 11.4

Balanční změny v posledním patchi oslabily oblíbeného škorpióna. Skarner byl z první příčky sesazen a nadále tak dominuje Udyr. Jeho vysoký pickrate a winrate se projevuje i v profesionálních hrách. Nerf zatím stále nepřišel. Druhého Fiddlestickse a třetího Karthuse lze označit za silné junglery, jejich pickrate ovšem patří mezi slabší. Častěji se setkáte s Elise nebo Kha’Zixem. Oba patří mezi dobré volby do soloQ.


Midlane

Nejlepší postavy pro patch 11.4

Větších změn se konečně dočkal přehled nejlepších midařů. Celá minulá trojice ve složení Seraphine, Anivia a Galio byla vyměněna. Talon, Annie a Kassadin zažívají dobré období, nejsou ale jediní. Na vrchol se dere například Diana a Corki.


Botlane

Nejlepší postavy pro patch 11.4

Nerf Samiry a Kai’Sy částečně zabral. Složení nejlepších marksmanů se postupně mění a aktuálně kraluje Tristana. Vayne přitom moc nezaostává, spíš naopak a těší se z vyššího pickratu. Twitch na třetím místě ukradl pozici v naší grafice Jinx. Zběsilá střelkyně dostala dva buff po sobě a nyní dosahuje s 51% winratem na 17% pickrate.


Support

Nejlepší postavy pro patch 11.4

Nejmenší změny proběhly na pozici supportů. Barda můžeme vídat v grafice již nějakou dobu. Stejně tak Threshe jakožto jednoho z nejhranějších na této roli. Zilean stále patří mezi situační volby a jeho pickrate to hezky dokazuje. Velkou sílu dokazuje další v pořadí, totiž Seraphine. Na roli supporta má 12,6% pickrate a vysoký 51,62% winrate.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama