100Thieves se v semifinále LCS Lock-in potkají s Cloud9, kteří vyřadili Team SoloMid
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek 100Thieves se v semifinále LCS Lock-in potkají s Cloud9, kteří vyřadili Team SoloMid

100Thieves se v semifinále LCS Lock-in potkají s Cloud9, kteří vyřadili Team SoloMid

Honza Fremut

Honza Fremut

25. 1. 2021 17:00

Freezův tým v LCS Lock-in sebevědomě kráčí do semifinále, co dalšího se stalo o víkendu v LCS?

Reklama

Zatímco evropská LEC v minulém týdnu teprve začínala, za velkou louží v LCS se již dohrály základní skupiny a začalo play-off, do kterých se nedostala pouze dvojice Dignitas, Counter Logic Gaming. 

100Thieves se v semifinále LCS Lock-in potkají s Cloud9, kteří vyřadili Team SoloMid

100Thieves vedeni Freezem kráčí neohroženě dál

100Thieves měli již před koncem základní skupin postup do play-off jistý, hrálo se již pouze o to, jestli postoupí z prvního místa. Sestava kolem Damonteho se ve svém jediném zápasu čtvrtého dne postavila proti Golden Guardians a potvrdila předpovědi fanoušků i analytiků. Bez větších potíží si s Golden Guardians poradili během 31 minut a mohli slavit postup z prvního místa a teoreticky nejjednoduššího možného soupeře ve čtvrtfinále. 

Toto přání se vyplnilo více než dokonale. Do čtvrtfinále se ze skupiny B probojovali Immortals, kteří zatím čekají na příjezd Xerxeho a Destinyho, jejichž účast v Lock-in turnaji znemožnily problémy s vízy. Vedení Immortals se rozhodlo do čtvrtfinálového souboje postavit část svého Academy týmu, a tak se na toplane představil Topoon a na midlane řecký hráč Pretty. 100Thieves byli, stejně jako v zápase proti Golden Guardians, jasnými favority a svou roli znovu potvrdili. Po hladké výhře 2:0 sílí hlasy, že 100Thieves v novém roce patří mezi nejsilnější americké týmy, což jistě musí udělat radost také českým fanouškům.

Team SoloMid po napínavé sérii s Cloud9 končí již ve čtvrtfinále!

Zatímco 100Thieves zažívají neobvykle dobrý start do nové sezóny, Team SoloMid již od prvního dne hledá způsob, kterým naplnit očekávání. V posledním herním dni základních skupin se TSM utkali s Liquid “pouze” o druhé místo. Nelze říct, že by TSM tento zápas podcenili, musíme ovšem uznat, že v této hře hrála sestava kolem Jensena prim. Za 24 minut bylo hotovo a konečné skóre bylo 18:3 ve prospěch Teamu Liquid. TSM tak v play-off čekali Cloud9 v čele s Perkzem.

Ani Cloud9 se vstup do nové sezóny úplně nepovedlo, když hned v první hře naprosto propadli proti Evil Geniuses a Perkz tak musel zapomenout na turnaj beze smrti. Ve čtvrtfinále ovšem potvrdili alespoň o trošku lepší formu, než nyní mají TSM a v napínavé sérii se jim podařilo zvítězit poměrem 2:1. Spoustu analytiků se ovšem shodlo, že oba dva týmy zaostávaly především v pick/ban fázi. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama