Nejlepší postavy pro patch 11.2
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejlepší postavy pro patch 11.2

Nejlepší postavy pro patch 11.2

Reibl

Reibl

24. 1. 2021 17:30

Nový patch změnil winrate několika šampionů. Kterým se nyní daří nejvíce?

Reklama

V nové sezóně se opět podíváme na nejlepší postavy pro jednotlivé linky. Jedná se o šampiony, kteří mají v rankedech největší winrate. Náš výběr má následující kritéria:

  • Platinum+, SoloQ, Patch 11.2
  • Nejvyšší winrate
  • Alespoň 2% pickrate
  • Zdroj dat: u.gg

Toplane

Nejlepší postavy pro patch 11.2

Poslední patch lehce posunul metu, ve které se nyní daří nejvíce Cho’Gathovi s Garenem a Wukongem. Alespoň taková je situace na topu. Pokud ovšem hledáte dobrého topaře s vyšším pick ratem, rozhodně nepřehlédněte čtvrtou příčku. Tu obsadil Darius a jedná se obecně o jednoho z nejsilnějších topařů.


Jungle

Nejlepší postavy pro patch 11.2

Nejlepší šampioni v jungli se rovněž mění. Zůstal pouze Ivern, jehož winrate i nadále roste. Nunua a Elise vystřídali Olaf a Udyr. Nunu si hodně pohoršil, proto ho již nelze nadále doporučit. Místo něho můžete mezi linky vzít například Hecarima, Evelynn nebo Pantheona.


Midlane

Nejlepší postavy pro patch 11.2

Neděste se. První Seraphine sice dosahuje nejvyššího winratu, ale potkáte ji na midu jen zřídka kdy. Anivia je v tomto ohledu o dost větší hrozbou. Stálice Annie obhájila třetí místo a následuje jí například Pantheon, Galio a Diana.


Botlane

Nejlepší postavy pro patch 11.2

Senna je zpátky a dominuje naší statistice. Její winrate 52 % naštěstí nijak nevyčnívá. Na druhé místo se probojovala Tristana a v kamufláži jí následuje TwitchKai’Sa, Vayne a Jhin klesají s winratem a nalezneme je až za trojicí z grafiky.


Support

Nejlepší postavy pro patch 11.2

Seraphine podruhé, tentokrát s vysokým pickratem na pozici supporta. Tato šampionka zastínila všechny další postavy v této roli, včetně Rell, jenž dosedla na druhém místě. Galia s nízkým pickratem lze považovat za situační volbu. Více je v oblibě například Blitzcrank, Bard či Leona.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama