Začíná LCS Lock-in! TSM čeká nová éra, jak se bude dařit Perkzovi?
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Začíná LCS Lock-in! TSM čeká nová éra, jak se bude dařit Perkzovi?

Začíná LCS Lock-in! TSM čeká nová éra, jak se bude dařit Perkzovi?

Honza Fremut

Honza Fremut

15. 1. 2021 15:00

Za velkou louží začíná sezóna 2021! Jak se bude dařit Perkzovi v novém působišti?

Reklama

S příchodem nového roku se pomalu probouzí také profesionální League of Legends scéna! V průběhu tohoto víkendu začíná americká LCS, která se dočkala přepracování svého formátu. Jak jsme popsali v tomto článku, za velkou louží před začátkem jarního splitu proběhne takzvaný Lock-in turnaj. Pojďme se tedy podívat, co nás v průběhu následujících dní čeká. 

Začíná LCS Lock-in! TSM čeká nová éra, jak se bude dařit Perkzovi?

Perkz se postaví proti starým známým

Jednou z největších bomb zimního okna byl odchod Perkz. Nejenom, že Perkz opustil G2 Esports, se kterými strávil v podstatě celou svou dosavadní LoL kariéru, ale také odešel z Evropy. Jeho cesty nevedly nikam jinam než do Cloud9 v LCS. Luka Perković, mnohonásobný vítěz evropské nejlepší soutěže, bude se svými novými spoluhráči rozhodně nejsledovanějším týmem skupiny B. Poprvé se na ně můžeme těšit již v sobotu ve 2:00 v noci, kdy se postaví proti Evil Geniuses. A zde bychom mohli začít s výpisem evropských hráčů a trenérů, proti kterým Perkz bojoval na starém kontitentu a nyní se s nimi bude utkávat v “Novém světě”. 

Namátkou můžeme vybrat bývalého trenéra Mad Lions Petera Duna, který má nyní na starost právě Evil Geniuses, bývalou trojici z Origen – Xerxe, Destiny, Guilhoto – nyní hájící barvy Immortals, ale zajisté zajímavé setkání bude čekat na Perkze také proti FlyQuest o nedělní půlnoci. FlyQuest totiž zvolil novou trenérskou dvojici Kanani-Sharkz. A ano, Sharkz v roce 2017 spolupracoval s Perkzem v G2 Esports jakožto asistent trenéra. 

Jaká bude “Postbjergsenovská” éra TSM? 

Pro jedny očekávaný tah, pro druhé rána do srdce. Takových reakcí se dostalo Bjergsenovi, když ke konci roku 2020 oznámil konec své herní kariéry. Team SoloMid čeká třetí éra, druhé hledání nové midlane superstar. A podruhé se Reginald, tentokrát společně s Bjergsenem, rozhodl vsadit na evropskou krev. Dres TSM totiž nově oblékne PowerOfEvil, který se již v Americe zabydlel a minulý rok dotáhl FlyQuest k druhému místu a Worlds. Americký hegemon prošel v zimní přestávce větší přeměnou, společně s Bjergsenem oznámil svůj konec také DoubleLift a z LPL přišel všem známý support SwordArt, který se Sunningem šahal po vítězství Worlds, bohužel ve finále jeho bývalý tým podlehl Damwonu. 

PowerOfEvila a spol. celý Lock-in turnaj zahájí již za pár hodin, o sobotní půlnoci proti 100Thieves. Všichni fanoušci LoL budou jistě zvedaví, jak se této nové sestavě bude dařit a nejenom jejich zápasy byste si jistě neměli nechat ujít!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama