Wild Rift se dočká vlastního esportu, finále Worlds bude opět v Číně
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Wild Rift se dočká vlastního esportu, finále Worlds bude opět v Číně

Wild Rift se dočká vlastního esportu, finále Worlds bude opět v Číně

Smashee

Smashee

9. 1. 2021 15:00

Mobilní hru uvidíme i v profesionální podobě.

Reklama

V dnešním videu k nové sezoně oznámil Riot zajímavé věci týkající se esportu.

League of Legends

Kromě rebrandingu LCK, LCS a CBLOL bylo oznámeno také to, že letošní Worlds bude jakousi tour po čínských metropolích. Riot prohlašuje, že půjde o největší esportovou událost historie League of Legends a měla by vyvrcholit finálem v Šen-čenu.

Teamfight Tactics

Odezva fanoušků na loňské esportové události týkající se této hry byla obrovská. Možná proto se Riot rozhodl, že každý set bude mít vlastní Global Championship event, ale zároveň bude investováno více zdrojů do regionálních akcí.

Wild Rift

Stejně, jako League of Legends hraná na PC, je Wild Rift velice kompetitivní – má hloubku, je komplexní a nabízí momenty, které od sportu očekáváme.

Tato informace byla oznámena v dnešním Season Opening videu. Zatímco pro jihovýchodní Asii již byly oznámeny konkrétní plány, na ostatních regionech a globálním řešení se stále pracuje.

V jihovýchodní Asii začne sezona několika menšími, nesouvislými akcemi během během března. V dubnu se týmy v závislosti na jejich umístění rozdělí do osmi turnajových lokací, ve kterých budou soutěžit o titul lokálního šampiona a šanci poměřit síly proti ostatním lokálním šampionům z celé jihovýchodní Asie. 

Tyto plány lze brát jako vzrušující předzvěst toho, co nás čeká po celém světě v průběhu roku.

Legends of Runeterra

Ve videu bylo zmíněno to, že další seasonal turnaj se bude konat na konci února. Hráči také letos budou moci soutěžit v in-game regionálních turnajích. Na velký turnaj, kterého se účastní přes tisíc hráčů a ve kterém půjdou vyhrát skutečné peníze, bude třeba se kvalifikovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama