Do Wild Riftu zamíří ARAM i hodnocené hry
i Zdroj: Tryhard.cz
LoL:WR novinky Wild Rift Článek Do Wild Riftu zamíří ARAM i hodnocené hry

Do Wild Riftu zamíří ARAM i hodnocené hry

Giry

Giry

8. 1. 2021 17:30

Riot se rozpovídal o novinkách pro mobilní LoL.

Reklama

Riot během svého streamu k příležitosti začátku nové sezóny představil několik novinek k mobilnímu LoL. Uvidíme nové šampiony, skiny a mnoho dalšího.

Noví šampioni

Riot chystá vydat do hry přibližně dva nové šampiony měsíčně. Mezi prvními bude Katarina. Oproti předloze s PC verze se bude moci během své ultimátky pohybovat směrem, který jí určíte. Hráči by prý jinak pohybem často nechtěně schopnost přerušovali.

Dalším přídavkem bude Rammus, ten se dočká upravené pasivky i ultimátky. Během pohybu po mapě se Rammus bude kutálet a získá zvýšenou rychlost. Ultimátka dovoluje Rammusovi skočit do lokace, ve které spustí své zemětřesení – tomu se zvětšuje dosah společně s rychlostí Rammuse.

Později dojde i na příchod Dr. Munda, toho ale můžeme očekávat až ke konci roku.


Práce s předměty

Zatímco v PC verzi hry došlo na zcela nový systém předmětů, Wild Rift pracuje s vlastním arsenalem. Vývojáři slibují ho rozšířit, a zaplnit tak mezery v buildech, které se v současnosti u některých šampionů objevují.


Nové herní módy

Do Wild Riftu zamíří v průběhu tohoto roku i ARAM, Zatím nevíme, jak se bude lišit od PC verze.

Brzy navíc začne první oficiální ranked sezóna. Riot v současnosti pracuje na Ping Reply systému, který vylepšuje komunikaci s týmem. Také bychom se měli dočkat lepšího výběru pozice při vyhledávání hry.


Eventy

V následujících týdnech se zaměříme na národ Yordlů. Těšit se můžeme na Yordlí šampiony, skiny a další aspekty hry. Riot si pro nás dokonce připravil krátký filmeček.

V průběhu roku 2021 se můžeme těšit na mnoho eventů ve hře. V únoru přijde event Lunar Beasts (Miss Fortune zde dostane skin unikátní pro Wild Rift). Později se podíváme do Targonu a následně i na Stínové Ostrovy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama