Upset míří do Fnatic, TSM ukořistili finalistu Worlds
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Upset míří do Fnatic, TSM ukořistili finalistu Worlds

Upset míří do Fnatic, TSM ukořistili finalistu Worlds

Filip Vít

Filip Vít

26. 11. 2020 19:00

Fnatic našli náhradu za Rekklese. TSM po ztrátě Doublelifta hlásí posilu.

Reklama

Upset podepsal kontrakt s Fnatic na tři roky

Jako by těch změn ve Fnatic nebylo málo. Poté, co přišla zdrcující zpráva, že tým opouští Rekkles, jsme vás informovali taktéž o příchodu Nisqyhoodchodu Nemesise a posílení trenérského štábu, ve kterém bude figurovat uznávaný YamatoCannon spolu s Tolkim, jenž v uplynulé sezóně působil v T1. Posledním dílkem do skládačky je Upset, jenž bude mít nelehký úkol – vyplnit prázdné místo po Rekklesovi.

Německý střelec dříve působil v Astralis (Origen), Schalke 04 a Giants Gaming. Nová dvacetiletá tvář Fnatic je považována za jeden z největších talentů v LEC.  

Na spolupráci s ním se velmi těší Hylissang, jenž příchod Upseta komentoval:

Jsem velmi nadšený, že budu hrát s Upsetem. Je jeden z mála, který se hodí k mému hernímu stylu a nemůžu se dočkat, jak se nám na žlebu bude dařit.

Ani Upset neskrýval nadšení:

Sen se stal skutečností. Moc se těším, až začnu hrát s týmem. Je radost hrát s Hylissangem. Stále hledá možnosti, takže já se budu moci soustředit na mou hru.  Chápu, že fanoušci byli zaskočeni, když Rekkles odešel. Doufám, že mi budete důvěřovat, protože já v sebe věřím, že budu schopný performovat. Snad se opět začnete usmívat, až uvidíte mě a Hyliho společně.

SwordArt se stane nejlépe placeným hráčem LCS

Mnohé z nás zaskočil Doublelift, který pověsil profesionální hráčskou kariéru na hřebík. Přitom v nové sezóně se mohl stát součástí nejobávanější botlinky v Americe, neboť TSM ukořistili finalistu letošních Worlds – SwordArta.

Taiwanský support prožil značnou část své kariéry v dresu Flash Wolves, které jsme několikrát mohli spatřit právě na světových šampionátech. Od sezóny 2019 reprezentoval v LPL tým Suning, s nímž se letos probojoval do finále Worlds. 

Jeho služby si vyžádala nejúspěšnější americká organizace, která je po odchodu Bjergsena a Doublelifta značně oslabena. S novou posilou podepsala kontrakt na dva roky, přičemž by si SwordArt měl přijít na 6 milionů dolarů a stát se tak nejlépe placeným hráčem v historii LCS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama