Nová šampionka: Rell
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nová šampionka: Rell

Nová šampionka: Rell

Giry

Giry

23. 11. 2020 16:01 1

Jezdkyně na železném oři přichází do hry.

Reklama

Riot po několika teaserech konečně ukázal novou šampionku Rell. Podívejte se, co umí.

Pasivní schopnost – Break the Mold

  • Základní útoky Rell pomalu a dočasně kradou část armoru a magic resist cíle, tím se proti těmto cílům zvyšuje poškození. Rell může takto krást resisty několika různým nepřátelům a stát se tak nezabitelným tankem.

Q – Shattering Strike

  • Rell bodne svým dřevcem dopředu, zničí všechny štíty a udělí poškození zasaženým nepřátelům (po prvním zasaženém nepříteli se poškození snižuje). Pokud je Rell propojená se spojencem pomocí schopnosti E – Attract and Repel, ona i spojenec si obnoví část životů za každého zasaženého nepřítele.

W – Ferromancy

  • W1: Lze použít pouze pokud je Rell na koni. Rell skočí do vzduchu a přetvoří svého koně na brnění. To jí přidá obrovský štít a trvá, dokud není zničen nebo dokud Rell znovu nenasedne na koně. Při dopadu na zem vyhodí Rell do vzduchu všechny nepřátele kolem. E a R lze použít během skoku.
    • Zatímco nosí Rell brnění, má zvýšené resisty, nízkou rychlost pohybu a také maximální hodnotu rychlosti.
  • W2: Lze použít pouze v brnění. Rell své brnění znovu přetvoří na koně a nasedne na něj, a získá tak krátký bonus k rychlosti pohybu. Následující útok udělí cíli bonusové poškození a přehodí ho přes rameno Rell.
    • Rell má na koni zvýšenou rychlost pohybu.

E – Attract and Repel

  • Rell propůjčí část svého brnění spojenci - přidá bonusový armor a magic resist, pokud je spojenec blízko. Rell může schopnost použít znovu a tím přerušit pouto a omráčit všechny nepřátele v okolí obou spojených a mezi nimi.

R – Magnet Storm

  • Rell si přitáhne nepřátele v okolí k sobě a vytvoří gravitační pole, které je krátkou chvíli přitahuje, toto pole však nepřerušuje akce protivníků.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama