PowerOfEvil míří do TSM, Evil Geniuses vítají Ignara
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek PowerOfEvil míří do TSM, Evil Geniuses vítají Ignara

PowerOfEvil míří do TSM, Evil Geniuses vítají Ignara

Filip Vít

Filip Vít

22. 11. 2020 13:00 1

TSM našli adekvátní náhradu za Bjergsena.

Reklama

Téměř před měsícem jsme vás informovali, že Bjergsen odstupuje od kompetitivního hraní a zhostí se role trenéra. Dlouhou dobu visel otazník nad tím, kdo se stane následujícím středopolařem pro TSM. Nakonec nejúspěsnější americká organizace našla více než adekvátní náhradu. Do TSM míří PowerOfEvil.

Německý midlaner si vysloužil důvěru od sedminásobných amerických šampionů po velmi spanilé jízdě v letošní sezóně. S FlyQuest se probojoval jak na jaře, tak i v létě do finále. Oba finálové duely bohužel kytičkový tým nezvládl. Útěchou mohl být postup na světový šampionát z druhého místa. I na Worlds FlyQuest nezaháleli, ze základní skupiny však stejně jako ostatní americké celky nepostoupily. 

PowerOfEvil tak v americké soutěži oblékne již čtvrtý dres. Svou premiéru v LCS si odbyl v Optic Gaming, dále jsme ho sledovali v CLG a naposled právě ve FlyQuest. Z posledního zmíněného týmu odchází nakonec i support Ignar, jenž našel nový domov u Evil Geniuses.

Podle spekulací by se k TSM mohl připojit Huni a SwordArt. Doublelift se nechal slyšet, že pokud TSM nepřivedou finalistu z posledního Světového šampionátu, nebude chtít nadále v týmu pokračovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama