NA bude poprvé silnější než EU, říká Perkz po přestupu do Cloud9
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek NA bude poprvé silnější než EU, říká Perkz po přestupu do Cloud9

NA bude poprvé silnější než EU, říká Perkz po přestupu do Cloud9

Giry

Giry

20. 11. 2020 18:30

Dvě přestupové bomby v jeden den.

Reklama

Dnešní den se do historie esportu League of Legends zapíše jako den velkých přestupů. Poté, co bylo oznámeno, že po Perkzovi usedne na křeslo ADC v týmu G2 Rekkles, se právě i chorvatská chvězda ozvala se svým novým angažmá. Perkz se znovu postaví na střední linku, tentokrát však oblékne modro bílý dres severoamerického celku Cloud9.

Perkz vyhrál v Evropě už téměř vše, co mohl. Několikrát se stal hráčem splitu, odnesl si rekordní počet trofejí mistra Evropy a společně s G2 dokázal vyhrát také Mid Season Invitational. Do kompletní kolekce mu chybí už jen trofej nejcenější – Summoner’s Cup. Právě o ten bude chtít bojovat s novým týmem.

Cloud9 se jeví jako ideální volba, jelikož právě tento tým je ze všech LCS celků historicky na světovém šampionátu nejúspěšnější. Na letošní šampionát se však hráči C9 po několika po sobě jdoucích úspěšných kvalifikacích v minulých letech neprobojovali. I to byl určitě jeden z důvodů pro hledání posil. Perkz se tak znovu v týmu potká se střelcem Zvenem, se kterým slavil úspěch v Evropě před několika lety.

Perkz si od nového angažmá hodně slibuje. Určitě prý nepřišel do USA dohrát v klidu poslední kapitolu své hráčské kariéry, přišel prý dominovat a vyhrávat. Na svůj twitter dokonce napsal, že 2021 bude první rok, kdy region NA bude úspěšnější, než EU.

NA bude poprvé silnější než EU, říká Perkz po přestupu do Cloud9

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama