Potvrzeno, Rekkles přestupuje do G2
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Potvrzeno, Rekkles přestupuje do G2

Potvrzeno, Rekkles přestupuje do G2

Filip Vít

Filip Vít

20. 11. 2020 16:00

Ani dnes se nevyhneme velkému množství novinek z přestupového období.

Reklama

I dnes se strhla lavina s přestupovými perličkami. Abyste se neztratili, připravili jsme si pro vás kompletní přehled, kde najdete přehledně všechny přestupy na jednom místě.

Rekkles míří k rivalům

Martin “Rekkles” Larsson, dosavadní ikona týmu Fnatic a hráč mnohými považovaný za nejlepší ADC Evropy, přechází do G2. Spojení těchto dvou jmen by se nám ještě před pár dny mohlo zdát nesmyslné, dnes se však stává skutečností. G2 dnes vydali na svých sociálních médiích video, kde přestup oznamují. Dočkali jsme se tedy pravděpodobně nejzajímavějšího přestupu v této předsezóně.

Hylissang prodloužil smlouvu s Fnatic

Včera zasáhla svět esportu šokující zpráva, když jsme se dozvěděli, že po osmi letech opouští tvář Fnatic, Martin “Rekkles“ Larsson, černooranžovou rodinu. 

Organizace na to druhý den reagovala skvělou zprávou pro zdrcené fanoušky, když oznámila, že v týmu nadále setrvá zkušený support Hylissang. Ten si po velmi přesvědčivých výkonech na Světovém šampionátu v Číně vysloužil prodloužení smlouvy pro nadcházející sezónu.

Komu bude krýt záda na spodní linii není ale dosud známo. Šušká se o příchodu Upseta. Ze hry vypadl Crownshot, jenž oznámil, že v příštím roce nebude participovat v LEC a LCS.

SK Gaming oznámili novou soupisku

Stejně jako Astralis, tak i SK Gaming se rozhodli přebudovat tým. Základním pilířem je Jenax, kterého nově doplní dánský jungler TynX, Blue, Jezu a support Treatz, který přichází ze severoamerické soutěže, kde hájil barvy TSM.

K odchodu Crownshota se tedy přidává i Trick, ZaZee a LIMIT. Zatímco poslední dva zmínění by se mohli obávat o setrvání v nejvyšší evropské soutěži, korejský lesapán by neměl mít problém najít nové působiště.

Potvrzeno, Rekkles přestupuje do G2

Další změny v LEC ve zkratce

  • Parťák českých spoluhráčů, Orome, je volným agentem.
  • Nové angažmá si hledá i kontroverzní střelec FORG1VEN. Bude mít o jeho služby někdo zájem?

Změny v LCS ve zkratce

  • TSM opouští Broken Blade a Treatz. Švédský support podpoří v nadcházející sezóně SK Gaming. Broken Blade by mohl najít nové angažmá v Evropě.
  • FlyQuest po vydařeném roce hlásí ztráty. Po PowerOfEvilovi z týmu odchází i Santorin, WildTurtle a trenér Cop.
  • 100 Thieves sbírá hráče z Golden Guardians. Z konkurenčního týmu přichází ke “zlodějům” kromě Closera a FBI i Damonte a huhi. Ssumday zůstává.
  • Z 100 Thieves naopak odchází Contractz, Poome, Ryoma.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama