Světový šampionát zná oba finalisty, JackeyLove se druhého titulu nedočká
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Světový šampionát zná oba finalisty, JackeyLove se druhého titulu nedočká

Světový šampionát zná oba finalisty, JackeyLove se druhého titulu nedočká

Reibl

Reibl

25. 10. 2020 15:00

Suning napříč všem očekáváním postupují do finále.

Reklama

Po souboji mezi LCK a LEC nás dnes čekal boj mezi dvěma celky z nejvyšší čínské ligy. Favoriti TOP Esports narazili na Suning a bylo se na co dívat. TOP Esports ve své soupisce mají velmi známá jména. Karsa, JackeyLove, Knight i 369 nepatří mezi žádné nováčky. Ačkoliv jejich těsná výhra proti Fnatic v poměru 3:2 nepůsobila přesvědčivě, mnoho lidí stále věřilo v jejich dnešní jasnou výhru. SwordArt nakonec ukázal, že on je ten lepší z dvojice bývalých hráčů Flash Wolves.

Suning vstoupili do série lépe a ujali se vedení 1:0. TOP Esports ovšem v druhé hře zabojovali a bylo vyrovnáno. Pro Karsu a jeho tým to ale byla poslední výhra na turnaji. Suning zničili i následující dva nexusy soupeře a utkají se ve finále pro Damwon Gaming.

Světový šampionát zná oba finalisty, JackeyLove se druhého titulu nedočká

Semifinálový zápas sledovalo přes 2,4 milionu diváků. Velkou měrou přispěl Vietnam s rekordem v podobě půl milionu diváků. Z vietnamu totiž pochází jungler SofM, jenž na turnaji září. V duelu proti TOP Esports zvolil do jungle například i Shena, který patří mezi méně tradiční, leč velmi silné picky. Moc se na druhou stranu nedařilo bývalému světovému šampionovi. JackeyLove byl kompletně zastíněn svým protějškem Huanfengem.

Finálový náš čeká v sobotu od 11:00. Hrát se bude na nově otevřeném stadionu Pudong Football Stadium, na který bude vpuštěno i omezené množství diváků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama