Sen o finálovém hattricku se rozplynul, G2 na Worlds končí
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Sen o finálovém hattricku se rozplynul, G2 na Worlds končí

Sen o finálovém hattricku se rozplynul, G2 na Worlds končí

Giry

Giry

24. 10. 2020 13:50 1

Poslední západní tým na turnaji nedokázal překonat korejské šampiony.

Reklama

Evropa si věřila na finále třetí rok po sobě, jenže také Korejci si chtěli spravit chuť poté, co se dlouhou dobu do finále nepodívali. G2 proti Damwon Gaming nastupovali s nadějí na postup, ta se ale brzy rozplynula. Damwon si poradil se svými soupeři z LEC v poměru 3:1.

První hru jasně diktoval korejský celek, zejména pak Beryl se svou Leonou. Jakmile svému ADC zařídil vedení proti vycounterovanému Rakanovi, začal chodit po Riftu a pomáhal ostatním linkám. Damwon postupně získávali větší a větší vedení a nakonec udolali své soupeře v čase 28:27.

Druhá hra byla dlouho vyrovnaná. Zatímco G2 dokázali zabít první tři draky, Damwon vedli na zničené věže také díky dvěma zabitým Heraldům. Vše se rozhodlo během teamfightu na midu, kde G2 dokázali zabít celý nepřátelský tým a vzít si pro sebe Barona i čtvrtého draka. Svoje vedení už nepustili a došli si pro první vítězství v sérii.

Ve třetí hře jsme znovu viděli vyrovnaný zápas, G2 dlouho odolávali, ale Damwon klavně díky counter pickům nakonec získali převahu a znovu se ujali vedení v sérii. Ve čtvrté hře pak korejský tým absolutně dominoval a zajistil si postup do finále.

Druhé semifinále se odehraje zítra od 11:00. V něm se Suning postaví svým kolegům z LPL a přemožitelům Fnatic – Top Esports.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama