Nejlepší postavy pro patch 10.21
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejlepší postavy pro patch 10.21

Nejlepší postavy pro patch 10.21

Reibl

Reibl

18. 10. 2020 18:00

Jaké postavy mají v SoloQ nejlepší winrate?

Reklama

Stejně, jako před 14 dny, se i dneska podíváme na nejlepší postavy pro jednotlivé linky. Jedná se o šampiony, kteří mají v rankedech největší winrate. Náš výběr má následující kritéria:

  • Platinum+, SoloQ, Patch 10.21
  • Nejvyšší winrate
  • Alespoň 2% pickrate
  • Zdroj dat: u.gg

Toplane

Nejlepší postavy pro patch 10.21

Statisticky nejlepším midařem v našem výběru stále zůstává Wukong, který obhájil první příčku z minulého patche. Změny proběhly až na dalších pozicích. Pro druhé místo si doběhl Singed, kterého jsme mohli vidět i o víkendu na Worlds v podání topaře Fnatic Bwipa. Třetí místo obsadila Kayle, jedna z nejlépe scalujících šampionek ve hře. Urgot ani Maokai si moc nepohoršili oproti minulému patchi.


Jungle

Nejlepší postavy pro patch 10.21

Tři šampiony, ve složení Karthus, Fiddlesticks a Nunu, jsme zde měli i před 14 dny. Změnilo se pouze jejich pořadí a největším winratem se nyní může pyšnit Karthus. Minule jsme zmínili Hecarima, Kha’Zixe a Kayna, jakožto úspěšné junglery v SoloQ. Dnes k nim rozhodně můžeme přidat i Rek’Sai a například Olafa.


Midlane

Nejlepší postavy pro patch 10.21

Na midu si největší winrate stále drží Annie, ačkoliv Galio ani Talon nejsou o moc pozadu. Mid stále patří mezi nejrozličnější linky co se postav týče a hráči nacházejí často úspěch například s Pykem, Pantheonem, Rumblem a Zileanem. Jde ovšem o méně hrané šampiony. Přes 10% pickrate se přehoupli pouze Zed a Orianna. Navíc jen Zed si drží více jak 50% winrate, konkrétně slušných 52,1 %.


Botlane

Nejlepší postavy pro patch 10.21

Miss Fortune a Jhin zůstávají nejlepšími marksmany ve hře. Prvně ovšem můžeme v naší grafice přivítat Samiru, jenž dosáhla na 51,28% winrate a relativně slušný pickrate. Její banrate je ovšem obřích 75 %, tedy největší v celé hře. Zahrát si Samiru v rankedech není moc jednoduché, v banu zkrátka končí ve většině her.


Support

Nejlepší postavy pro patch 10.21

Jako poslední zde máme supporty. Od minulého patch se změnila pouze třetí příčka. Ta nyní patří Maokaovi na úkor Barda. První místo stále drží Taric následovaný Jannou. Poslední dobou se více daří také Sorace a Blitzcrankovi. Na druhou stranu Lulu a Leona patří mezi nejhranější supporty s decentním 51% winratem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama