G2 potřetí v řadě postupují do semifinále na Worlds, čeká je silný Damwon
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek G2 potřetí v řadě postupují do semifinále na Worlds, čeká je silný Damwon

G2 potřetí v řadě postupují do semifinále na Worlds, čeká je silný Damwon

Reibl

Reibl

18. 10. 2020 13:00 1

Známe semifinálovou čtveřici.

Reklama

Po včerejší prohře Fnatic lpěly naděje evropských fanoušků na G2 Esports. Carlosova organizace nastoupila proti GenG jako poslední tým ze západu. Nečekal je přitom jednoduchý zápas. V řadách GenG nalezneme světového šampiona Rulera, hvězdného midaře Bdd a junglera Clida, který reprezentoval například SKT T1. G2 si nakonec s korejským protivníkem poradili ve třech hrách.

Při sérii nejvíce zářil Caps, který za výkony Sylasem a Twisted Fatem získal i ocenění hráče série. Ačkoliv nešlo o zcela jednoznačné hry, G2 vyhráli ve všech hrách s relativním přehledem a míří tak do semifinále.

G2 potřetí v řadě postupují do semifinále na Worlds, čeká je silný Damwon

G2 narazí v semifinále na korejské mistry Damwon Gaming. Tento tým dominoval v LCK zejména v druhé polovině letní sezóny a smetl DRX ve čtvrtfinále 3:0. Nadcházející soupeř pro G2 proto působí mnohem děsivěji. Na druhou stranu Caps s Perkzem na korejské celky konstantně nacházejí recept a jejich pokoření proto rozhodně není mimo diskuzi.

Na druhé straně pavouka se mezitím o místo ve finále poperou TOP Esports a Suning. Čína bude mít i letos ve finále jednoho zástupce, navíc na domácí půdě a před několika tisíci diváků.

Damwon vyzvou G2 v sobotu od 12:00. Neděle pak rozhodne o čínském finalistovi. Finále nás čeká 31. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama