Avengers z League of Legends: kteří šampioni by mohli nahradit slavné hrdiny
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Avengers z League of Legends: kteří šampioni by mohli nahradit slavné hrdiny

Avengers z League of Legends: kteří šampioni by mohli nahradit slavné hrdiny

Dominik

Dominik

29. 9. 2020 12:00 1

Napadají vás ještě nějaké dvojce z těchto dvou světů?

Reklama

Napadlo vás někdy, že hrdinové ze slavného Marvel Universa jsou si v některých aspektech podobní těm, se kterými se setkáváme každý den na Riftu? Ať už to jsou povahové rysy či jejich schopnosti, každého z nás napadne minimálně pár šampionů, kteří si jsou těm z Marvelu podobní. Náš výběr je následující:


Garen jako Kapitán Amerika

Patriot a vůdce se srdcem na správném místě, vázán hrdostí a povinností vůči své zemi, která na tom není úplně nejlépe.

Jayce jako Iron-Man

Dva velice inteligentní inženýři s mnoha egocentrickými vlastnostmi a notnou dávkou nafoukanosti.

Gnar jako Hulk

Změna formy z malé a bezbranné na ničivou sílu pod vlivem vzteku není jedinou společnou vlastností těchto dvou. Oba se cítí v zásadě osaměle a dokáží být velice bipolární.

Ornn jako Thor

Než se plácnete po čele, že Thor přece není žádné zvíře dejte mi sekundu na vysvětlení této volby. Oba jsou jak víme bozi, co mají rádi kladiva. Dokáží být velice tvrdohlavými, ale nikdy nepohrdnou pořádnou dávkou piva se svými blízkými. A na závěr, oba riskují své životy v bojích s jinými bohy a božskými kreaturami s cílem dopřát smrtelníkům klidný život. Tihle dva by si nejspíš rozuměli.

Vayne jako Black Widow

Stejně jako Black Widow, Vayne zasvětila svůj život boji proti zlu. Obě jsou velice mrštnými bojovnicemi, které používají převážně zbraně na dálku. 

Ekko jako Spider-Man

Mladí nerozvážní kluci, kteří se snaží najít v každém souboji na život a na smrt alespoň zrnko humoru. Ekko a jeho cestování časem by mohlo soupeřit s pavoučími smysly. Obě schopnosti pomáhají s obranou proti nepřátelským útokům a zároveň je připraví na hbitý protiútok. Společně s velkým pocitem viny, kdy v minulosti ztratili někoho blízkého, tito dva nabízí velice zajímavou pararelu.

Diana jako Captain Marvel

Schopnosti získané z neznámé vesmírné síly, střílení energetických paprsků, nebo vážné pochybnosti o sobě sama společně se snahou najít ve svém bytí větší smysl. Bylo těžké najít ideálního kandidáta na pozici Cpt. Marvel, ale Diana by se tohoto úkolu ujala na výbornou.

Ziliean jako Dr. Strange

Dlouhé pláště, meditace a hrátky s časem je to v čem tito dva excelují. Rozplétání časových vláken minulosti a budoucnosti je něco s čím mají oba bohaté zkušenosti.

Syndra jako Scarlet Witch

Velice mocné bytosti se světélkujícími končetinami a schopností ovládat předměty. Vzájemná bitva těhle dvou by byla určitě skvělou podívanou.

Malphite a Khazix jako Korg a Miek

Tahle čtveřice jako by si z oka vypadla.

Xayah a Rakan jako Gamorra a Star Lord

Převážně povahové vlastnosti a dynamika milostného vztahu těchto dvou párů tvoří úžasnou pararelu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama