Co víme o nových šampionech a reworku Dr. Munda?
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Co víme o nových šampionech a reworku Dr. Munda?

Co víme o nových šampionech a reworku Dr. Munda?

Dominik

Dominik

25. 9. 2020 17:00

Vývojáři se podělili o spoustu nových informací ohledně připravovaných šampionů.

Reklama

Po stylovém vydání nového marksmena. který si již prošel razantním hotfixem, nám riot nastínil, jak to bude s novými šampiony a aktualizacemi těch starých.

Na začátku roku vývojáři sdělili, že by rádi do hry rádi přidali více šampionů z příběhového pozadí Runeterry. Jak víme, tak své slovo dodrželi a my jsme mohli ve světě League of Legends přivítat Yoneho a Sennu. Tento krok se vyplatil a hráči byli z oživení Yasuova bratra a znovushledání Senny s Lucianem nadšení. Riot tak potvrdil, že příští rok se dočkáme dalších šampionů, které řada z nás již roky vyhlíží.

Co víme o nových šampionech a reworku Dr. Munda?

Šampioni

Nyní se ovšem pojďme podívat na to, co nás čeká ještě tento kalendářní rok. Riot nedávno změnil svou strategii ve vydávání nových šampionů a jedním z klíčových bodů bylo vydat šest šampionů za rok – každý na jednu linku kromě midlane, kde je třeba jednoho mága a jednoho šampiona na blízko. Zatím jsme se dočkali čtyř – Sett, Samira, Yone, Lilia. Zbývají nám tedy dva – support a mág na midlane. Na obou se již intenzivně pracuje a pokud vše půjde jak má, tak spatří světlo světa ještě tento rok.


Midlane mág

Jak již bylo nastíněno dříve, dalším midlane mágem by měla být Serraphine. Jedná se o šampiona s velice zvláštním konceptem – hudební skladatelka s oficiálními účty na sociálních sítích. To, že nezapadá do světa válečníků, zabijáků a kouzelníku je na první pohled jasné. Jak se s tím Riot dokáže popasovat a jakou odezvu bude mít u hráčů na to si ještě musíme počkat.


Support

U supporta se dostáváme k mnohem zajímavějším spekulacím, než je internetové prostředí moderní hudby. Pojďme podívat na krátký text, který vývojáři zveřejnili jako teaser.

HLEDANÝ! DOVÉST ŽiVÉHO PRO ODMĚNU!

Impérium zaplatí za zajetí a zadržení tohoto uprchlého zločince. Uprchlík je extrémně nebezpečný, proto postupujte opatrně. Je těžce ozbrojen a zaútočí i při sebemenší provokaci. Noste lehké brnění, protože zprávy ukazují, že válečné skupiny byly zabity, když se jejich těžká výbava zkroutila a rozbila, což způsobilo rozbití země kolem. Kriminálník je známý pro rychlý ústup v případě, že je zahnán do kouta, proto se doporučuje specializovaný trénovaný tým.

Pokud se vám nějakým způsobem podaří zadržet tohoto zločince, přiveďte je prosím přímo k nejbližší budově říše označené černou růží.

Co víme o nových šampionech a reworku Dr. Munda?


Další nespecifikovaný šampion – jungler

Jako další teaser jsme dostali řadu zajímavých otázek se zvláštním nadpisem.

Twisted Obssesion

Co byste udělali pro lásku?

Šli byste až na okraj světa?

Vzdali byste se všeho co máte?

Zašli byste až na okraj života a smrti?

Pokud jste ochotni udělat cokoliv, možná se zamilujete do našeho nového romantického jungle skirmishera, který bude na začátku příštího roku kroutit srdce a ovládat mysl.

V tomhle případě mnoho hráčů spekuluje o dvou zajímavých variantách. První je Ruined King – strýc Kalisty, který pro lásku obětoval vše živé i mrtvé. Druhá varianta je Ledros – bývalý milenec Kalisty, jenž se po snaze zachránit svou milovanou potkal se stejným osudem jako ona.

Co víme o nových šampionech a reworku Dr. Munda?


Mundo Rework

V neposlední řadě je zde očekávaný rework pro Dr. Munda. Ten si vývojáři rozdělili do těchto bodů.

  1. Chceme provést velké vylepšení vizuálu a tématu pro Munda, nejen aby vypadal lépe, ale aby lépe zapadal do vývoje vizuálního stylu hry.
  2. Chceme zásadně zlepšit Mundovi schopnosti s tím, že si zachová podstatu tanka s velkou regenerací životů se schopností házet sekáčky.
  3. Stále chceme aby byl Mundo velice jednoduchým šampionem.

Co víme o nových šampionech a reworku Dr. Munda?

Kdy přesně se reworku pro Munda dočkáme je zatím ve hvězdách, ale měl by to být ještě tento rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama