Nejlepší postavy pro patch 10.19
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejlepší postavy pro patch 10.19

Nejlepší postavy pro patch 10.19

Reibl

Reibl

20. 9. 2020 14:00

Jaké postavy mají největší winrate v SoloQ po posledním patchi?

Reklama

Stejně, jako před 14 dny, se i dneska podíváme na nejlepší postavy pro jednotlivé linky. Jedná se o šampiony, kteří mají v rankedech největší winrate. Náš výběr má následující kritéria:

  • Platinum+, SoloQ, Patch 10.19
  • Nejvyšší winrate
  • Alespoň 2% pickrate
  • Zdroj dat: u.gg

Toplane

Nejlepší postavy pro patch 10.19

Trojice nejlepších topařů se za poslední patch prakticky nezměnila. Quinn a Kled si pouze prohodili místa. Na třetí pozici zůstává Maokai. Celkově ovšem jejich winrate lehce klesl, což je dobré znamení z balančního pohledu. Mezi další úspěšné topaře můžeme zařadit například Urgota, Wukonga a Malphita. V jistých případech může být dobrým pickem i Rengar.


Jungle

Nejlepší postavy pro patch 10.19

Rek’Sai winrate stoupá s každým patchem a konečně tato šampionka dosáhla na první místo. Porazila i slavné duo Nunu & Willump a reworknutého Fiddlesticke. Je ovšem třeba se dívat i na pickrate, který u Rek’Sai dosahuje nejnižší hodnoty. Velké doporučení proto získává Hecarim na páté pozici s 14,5% pickratem. O trochu pozadu je Kha’Zix s 10,5% pickratem.


Midlane

Nejlepší postavy pro patch 10.19

Největší změnou na midu je jistě propad Katariny, který z první pozice spadla na devátou příčku. Kraluje tak Annie, které kryje záda Galio. Velmi silným pickem je ale především Zed. Krom vysokého winratu si drží i nejvyšší pickrate ze všech midařů. Tyto statistiky svědčí o jeho aktuální síle. Pokud se poohlížíte po něčem netradičním, můžete zkusit Pyka, Pantheona a Rumbla na midu. Všichni tři převyšují Annie winratem, ale hrají se jen velmi zřídka.


Botlane

Nejlepší postavy pro patch 10.19

Nerf Senny odsunul tuto šampionku níže oproti minulému patchi. Z této skutečnosti profitují například Miss Fortune, Jhin a Jinx. Celkově je meta okolo adc dle winratu velmi vyrovnaná. Tato role je totiž jediná, kde žádná postava nepřekročila 52% winrate. Přesto se dá očekávat, že na Worlds uvidíme jen několik málo marksmanů. Z této trojice to bude nejspíše Jhin.


Support

Nejlepší postavy pro patch 10.19

Pokud jste se lekli, že nejlepším supportem je Maokai, berte to prosím s rezervou. Jedná se sice winratem o nejlepší postavu hranou na této roli, ale pickrate 2,2 % není sotva proklouzl našim sítem. Za nejlepšího čistokrevného supporta bychom proto měli označit spíše Jannu následovanou Taricem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama