LoL: Wild Rift - Novinky a uzavřená beta
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek LoL: Wild Rift - Novinky a uzavřená beta

LoL: Wild Rift - Novinky a uzavřená beta

Dominik

Dominik

16. 9. 2020 16:00

Riot spouští uzavřené beta testování v několika regionech.

Reklama

Vývojáři mobilní verze League of Legends se po delší době ozvali a přišli s řadou nových informací. Dozvěděli jsme se jak bude fungovat hodnocený systém, které regiony budou součástí plánovaného beta testu, nebo jaký systém monetizace si vybrali.

Hodnocené hry

Hodnocený systém přinese oproti počítačové verzi několik změn. Dostupný bude od levelu 10 a přidá jeden tier – Emerald. Ten se bude nacházet mezi platinou a diamantem. Každá divize bude mít 4 tiery, tak jak to známe z hlavní hry.

Velkou změnou je systém postupování divizemi. Od železné až po emeraldovou divizi, vám hra za každou výhru udělí jeden bod – marku. Za prohru naopak jeden bod ubere. Pro postup do vyšší divize je třeba získat až 5 bodů (nižší divize vyžadují bodů méně). Diamantové a vyšší divize pak přesedlají na Victory Points, které můžeme znát z Master + divizí počítačové verze.

Další novou funkcí je tzv. Rank Fortitude. Ten funguje jako “xp bar”, který je možno postupně naplnit. Body do něj přidává samotné hraní - zabití, výhry, sebrané věže, draci a další. Po kompletním naplnění, se pak při další prohře resetuje a vy tak neztratíte bod.

Do hodnoceného režimu bude možné vstoupit v partě 2, 3 nebo 5 lidí. Matchmaking systém se pak bude vždy snažit zprůměrovat váš tým, a tím vám najít co nejadekvátnější soupeře.

Na závěr je třeba uvést, že celý hodnocený systém je v testovací fázi a lecos se může do oficiálního vydání změnit. 

Skiny a další obsah

Změny oproti klasické verzi jsou i v systému odměn a získávání obsahu. Prvních pár levelů vás hra odmění získáním startovních šampionů. Hraním budete také získávat tzv. Blue Motes – variaci modré esence, která slouží ke kupování šampionů. Ve hře se neobjeví žádní exkluzivní šampioni nebo herní vylepšení za reálnou měnu.

Pro ty kteří nechtějí do hry investovat žádné finance a přesto by rádi získali některé ze skinů nebo emotů, jsou zde také nové systémy jako Poro Coins. Ty se dají získat hraním a sloužit budou k zakoupení vybraných kosmetických předmětů. Do dalšího beta cyklu také vstoupí variace RP – Wild Cores a některé ze skinů: Freljord Ashe, Shockblade Zed, High Noon Yasuo, God Staff Jax.

Regionální beta test

Uzavřený beta test, který začíná dnešním dnem, se bohužel týká pouze asijských regionů – Filipín, Indonésie, Singaporu, Malaysie a Thajska. Končit bude počátkem října, kdy se pravděpodobně dočkáme i termínů pro testy na všech ostatních regionech včetně toho evropského. Beta test je zaměřený především pro zařízení s Androidem, ale malé množství hráčů dostane přístup k iOS verzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama