Nová šampionka je... LoL influencer?
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nová šampionka je... LoL influencer?

Nová šampionka je... LoL influencer?

Giry

Giry

20. 8. 2020 22:01

Seraphine má vlastní Instagram a Twitter.

Reklama

Riot nám tento rok dluží ještě tři šampiony – AD carry, tank supporta a mid lane mága. Tím posledním se nejspíš stane Seraphine, kterou objevili uživatelé Redditu. Tuto šampionku navíc zmiňovalo i několik youtuberů při vydání Lillii a Yoneho.

Nová šampionka je... LoL influencer?

Seraphine má vlastní Istagram a Twitter, oba založené před necelým měsícem. Uměleckým stylem se velmi popdobá skinům z K/DA nebo True Damage. V popisku svého profilu píše, že je skladatelka a producentka hudby. Na svém Soundcloud účtu má dokonce cover songu Childhood Dreams od Ary. Licenci k němu vlastní Universal Music Publishing Group, tedy společnost, se kterou nedávno Riot uzavřel partnerství pro hudbu k Worlds 2020.

Nová šampionka je... LoL influencer?

Seraphine na Twitteru sleduje několik čínských účtů, což by mohlo být pojítko k místu konání letošního světového šampionátu. Jeden z jejích postů pak hovoří o tom, jak se stěhuje do Los Angeles – náznak nahrávání oficiálního songu k Worlds.

Nová šampionka je... LoL influencer?

Musíme podotknout, že se Riot k Seraphine zatím nijak nevyjádřil, a její vstup na Summoner’s Rift tedy není potvrzený. Pokud však dojde na její oficiální odhalení, dočkáme se ho nejspíše někdy během konání světového šampionátu. Ten začíná 25.9. a vzhledem k místu konání (Šanghaj, Čína) můžeme začátek hracích dní očekávat někdy kolem jedenácté hodiny dopoledne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama