MSI GF63 Thin zvládne školu i zábavu na jedničku
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek MSI GF63 Thin zvládne školu i zábavu na jedničku

MSI GF63 Thin zvládne školu i zábavu na jedničku

Reibl

Reibl

12. 8. 2020 10:00

Škola už zase klepe na dveře, ale to nemusí znamenat konec zábavy. MSI GF63 Thin zvládne obojí.

Reklama

Škola už zase klepe na dveře, ale to nemusí znamenat konec zábavy. S notebookem MSI GF63 Thin hravě zvládneš obojí!

Modelová řada GF nabízí výborný poměr cena/výkon. Tělo laptopu má hmotnost pouze 1.9 kg a díky minimálnímu rámečku nabízí velký displej v poměrně malém těle. Můžeš si jej vzít téměř kamkoli, ať už na práci či zábavu.

Výkon v pevném kovovém těle

Grafická karta GeForce GTX 1650/1650 Ti a nejnovější procesor Intel Core 10. generace kombinují neobyčejný výkon. Kompaktní vyztužené kovové tělo s tloušťkou pouze 21,7 mm je jen o trochu větší než A4 papíru, takže se pohodlně vleze do batohu.

Konektory

Bereš si s sebou do školy nejenom myš, ale také další příslušenství? Potom jistě oceníš USB 3.2 typu C a celkem tři USB 3.2 porty typu A pro připojení flashky či mobilu. Na koleji pak připojíš externí monitor přes HDMI či mini Display port, ať si pořádně užiješ hraní nebo seriál.

Zvuk

Přestávka nebo pauza mezi vyučováním, to je ten nejlepší čas si něco zahrát či pustit. S Nahimic 3 si užiješ prostorový zvuk nejen ve hře ale i při poslechu hudby nebo sledování filmu. A pokud nechceš nikoho rušit (nebo naopak být rušen), pak pozlacený sluchátkový konektor s optimalizovaným výstupem ti zajistí parádně čistý, detailní a hlasitý zvuk do sluchátek.

Baterie

S výdrží baterie až 7 hodin můžeš jít do školy klidně bez napájecího adaptéru. Psaní zápisků, hledání informací na internetu, k tomu občas nějaká ta hudba či video? Žádný problém, MSI GF63 Thin to hravě zvládne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama